Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΤΙΣΣΑ ΒΙΒΗ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΑ ΓΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ


Image
Στον διαγωνισμό που έχει διοργανώσει το «moreredio.gr», και είναι ακόμη σε ισχύ, στον πρώτο γύρο βγήκε νικήτρια η Βιβή Μπουγιούρα από την Ερμιόνη, η οποία φοιτά στην σχολή δημοσιογραφίας του ΑΝΤ-1, και πέρασε στον τελικό του σταθμού στον οποίο τελικό ο νικητής με τις περισσότερες ψήφους θα αποκτήσει την δική του ραδιοφωνική εκπομπή. Άλλη μία Κυριακή έμεινε για την τελική ευθεία. Και μη ξεχνάμε ότι ο διαγωνισμός κατά τον οποίο η δικιά μας Βιβή Μπουγιούρα έχει πάρει μέρος δεν έχει τελειώσει ακόμη,και χρειάζεται την δική μας ψήφο για να πάρει την δική της εκπομπή!!!
Το ραδιόφωνο αποτελούσε πάντα για μας μία «διέξοδο» και μία «συντροφιά». Ακούγοντας όμως τους δικούς μας ανθρώπους γίνεται πιο οικείο σε μας και μας ξεκουράζει ευκολότερα από τις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Μπράβο στους δικούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς της Ερμιονίδας που με το δικό τους μεράκι η μέρα μας γίνεται καλύτερη και ομορφότερη.

Argoliki Anaptixi (4)-9

ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΙΝΚ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ MORERADIO ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΒΙΒΗ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΟΣ…. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΨΗΦΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: