Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Ανεπιθύμητος αποδειχτηκε ο Μιχαλολιάκος στην πόλη του Άργους,

Ανεπιθύμητος αποδειχτηκε ο Μιχαλολιάκος στην πόλη του Άργους, καθώς κανένας φορέας δεν δέχτηκε να δώσει χώρο στη ναζιστική οργάνωση για την εκδήλωση που είχε προαναγγείλει για την Κυριακή 14/1/2019.
Οι χρυσαυγίτες έφτασαν στην πόλη του Άργους με λεωφορείο και αμάξια υπό αστυνομική προστασία. Η αντιφασιστική συγκέντρωση δεν σταμάτησε να φωνάζει συνθήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της (υπαίθριας) ομιλίας του Μιχαλολιάκου, ο οποίος – εμφανώς εκνευρισμένος – αποκάλεσε “κρατικά σκουλίκια” τους αστυνομικούς που τον προστάτευαν .Αν μάλιστα δεν υπήρχε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας να προστατεύσει τον Μιχαλολιάκο, θα γύρναγε τρέχοντας στην Αθήνα, αφου κατά πολύ υποπολλαπλάσια των φασιστών παρουσία αντιφασιστών θα τους έπαιρνε στο κατόπι.


Φαίνεται πλέον πως η ΧΑ πνέει τα λοίσθια και πως ιδεολογίες μίσους, ξενοφοβίας και διχασμού είναι απορριπτέες ακόμα και από θεωρητικά συντηρητικές κοινωνίες όπως αυτές της Αργολίδας και της Κορίνθου.
Σε κάθε περίπτωση το Άργος έδειξε πως αντιτίθεται σε φασιστικές απόψεις και έστειλε μήνυμα προς διάφορες κατευθύνσεις κυρίως και έν όψει των δημοτικών εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: