Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ !!ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ..



Περιμένουμε κύριε Αδωνη διάψευση!!εσύ που θυσίασες φάρμακα γερόντων !!για την σωτηρία της χώρας ! Την Δικαιοσύνη!!την αλήθεια!!την καταγγελία του παρακράτους και των κομματοσκυλων ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ
Αρχίζουμε με Σπάρτη
Ακολουθεί  η Αργολίδα!
Aλήθεια πιστέψατε ότι έσβησε η κομματοκρατια!:΅::

Eίναι δυνατόν αυτό το πολιτικό σύστημα να ισχυρίζεται ότι θα μας βγάλει από την κρίση, όταν συνεχίζει να διατηρεί τις ίδιες νοοτροπίες οι οποίες μας οδήγησαν στη κρίση
παράλληλα όπως καταγγέλλει το zougla
Ο κ. Παπαβασιλείου, , ενώ κανονικά θα έπρεπε να είχε τεθεί εδώ και καιρό σε αργία μέχρι η υπόθεσή του να τελεσιδικήσει, αντιθέτως κλήθηκε από το Υπουργείο Υγείας να... αποφασίσει ποιοι θα είναι οι νέοι διοικητές των νοσοκομείων της χώρας.
καταγγελίες και για τα νοσοκομεία όλης της χώρας,και  στα Νοσοκομεία της Αττικής
A-20093-1383380911
Από το Υπουργείο Υγείας ανακοινώθηκαν οι νέοι Διοικητές στα Νοσοκομεία της χώρας.Για το Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης διοικήτρια ορίζεται η Ευδοξία Παπαγεωργίου και αναπληρωτής διοικητής ο Δημήτρης Παναγόπουλος.
Η Εύη Παπαγεωργίου: γεννήθηκε στην Καλαμάτα στις 4 Νοεμβρίου 1980. Κατάγεται από το Μάνεσι Αριστομένους, όπου και μεγάλωσε.


Τα προσόντα της, βάσει των οποίων διορίστηκε ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ σε νοσοκομείο:
TΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ προσόντα
1.] Μέλος ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας (2003 – 2010),
2.] Εκλεγμένο μέλος στο Τοπικό γραφείο Καλαμάτας (2007 -2010),
3.] Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ (2007 – 2010)
4.] Εισηγήτρια της Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ για θέματα χωροταξίας περιβάλλοντος και δημοσίων έργων (2007 – 2010).
5.] Υπεύθυνη γυναικών ΝΟΔΕ (2010)
6.] Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. (2010).
Ε; είπε κανείς τίποτα; Μήπως νομίζει κανείς πως υπάρχει πιο μορφωμένος (ακαδημαϊκά) ή πιο έμπειρος σε θέματα διοίκησης (γενικότερα) νοσοκομειακών μονάδων (ειδικότερα); Όχι, βέβαια …
Tα παιδάκια που κουνούσαν τα κομματικά σημαιάκια δικαιώνονται ξανά.

Νέος διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας ο 30χρονος Λάμπρος Δημητρογιάννης
Ο κ. Δημητρογιάννης, σύμφωνα με το βιογραφικό του, είναι ψυχολόγος με ειδίκευση στην παιδική δυσλεξία και master στα οικονομικά και από ελεύθερος επαγγελματίας, βρέθηκε διοικητής της ΕΥΔΑΠ και ΠΡΩΗΝ  διοικητής του ΓΝΑ Αγρινίου. Είναι απορίας άξιο πως ένας τόσο νέος γιατρός (28 ετών περίπου) διορίσθηκε σε τέτοιες θέσεις του Δημοσίου. 
ΔΕ ΘΑ ΠΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΤΕΥΕΙ!
ΚΑΛΑ ΥΠΟΘΕΣΑΤΕ!!!
ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΟΝΝΕΔ 
ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ!!ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ τίποτα άλλο αλλά είναι ο τιμωρός των κομματοσκυλων,της παλαιοκομματικης θεώρησης πελάτοκρατειας,και προσπαθεί να κάνει βαθεια τομή στο βαθύ κράτος το καθίκι!

Ανώνυμος είπε...

Η νοοτροπια του ρουσφετιου δεν θα πεθανει ακομα και αν περασουν 100 μνημονια απο την Ελλαδα. Κατα τα αλλα, οι ξενοι φταινε για το χαλι μας. Να μην ρωτησουμε φυσικα τι ειδους πτυχια/περγαμηνες εχουν ολοι οι ανωτεροι, εκτος απο διδακτορικο στο γλυψιμο...
ως είναι δυνατόν αυτό το πολιτικό συστημα να ισχυρίζετε ότι θα μας βγάλει από την κρίση, όταν συνεχίζει να διατηρεί τις ίδιες νοοτροπίες οι οποίες μας οδήγησαν στη κρίση?

Ανώνυμος είπε...

ως είναι δυνατόν αυτό το πολιτικό συστημα να ισχυρίζετε ότι θα μας βγάλει από την κρίση, όταν συνεχίζει να διατηρεί τις ίδιες νοοτροπίες οι οποίες μας οδήγησαν στη κρίση?

Ανώνυμος είπε...

Άλλωστε ποιον να τοποθετούσαν; Κάποιον άξιο από το νοσοκομείο, που υπηρετεί πολλά χρόνια το δημόσιο με τις ιατρικές του υπηρεσίες; Αυτοί είναι εντελώς άχρηστοι. Σήμερα "Όποιος κάνει τη δουλειά σου είναι καλός όποιος δε τη κάνει είναι άχρηστος". Τόσο απλά. Άλλωστε για να γίνεις πρωθυπουργός πρέπει να είσαι ή βενζινάς ή πιτσαράς πρώτα και μετά να ξεκινήσης καριέρα ως κομματικό στέλεχος. Και πάντα με την αξία σου και τη γνωριμία σου.

Ανώνυμος είπε...

Κάθε άλλο παρά αξιοκρατικά έγινε η επιλογή των νέων διοικητών στα Νοσοκομεία της Αττικής. Τα κριτήρια ήταν και αυτή τη φορά κομματικά και… φιλικά, ενώ μέχρι τελευταία στιγμή υπήρχαν «καραμπόλες». Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος για τον οποίο σημειώθηκε μεγάλη καθυστέρηση στην τοποθέτηση νέων διοικητών και αναπληρωτών στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα του Λεκανοπεδίου. Αλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι στον κατάλογο του υπουργείου Υγείας δεν περιλαμβάνονται πέντε βασικά Νοσοκομεία: ο «Ευαγγελισμός», το «Σισμανόγλειο», το «Αγία Σοφία», το «Αγλαϊα Κυριακού» και το Παίδων Πεντέλης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηγεσία του υπουργείου Υγείας έχει βάλει στο... μάτι τη διοίκηση του «Ευαγγελισμού».
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=538102

Ανώνυμος είπε...

Λυκουρέντζος: μάνατζερ στα νοσοκομεία και ...δωρεάν! Όλα τα προσόντα και οι αμοιβές
Όσο για τα προσόντα, θα πρέπει να διαθέτουν απαραιτήτως πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, θα συνεκτιμηθεί μεταπτυχιακός τίτλος στη διοίκηση μονάδων Υγείας, και μεταξύ άλλων στα οικονομικά της Υγείας.
http://www.iatropedia.gr/articles/read/3821

Ανώνυμος είπε...

Αφου τους ανεχομαστε και δεν τοτς περνουμε με τις πετρες..

Ανώνυμος είπε...

Αναπληρωτής Διοικητής Νοσοκομείου Ιεράπετρας
Ι.Μ. πρώην μέλος ΔΑΠ Πολυτεχνείου Κρήτης και γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Χανίων
Απόφοιτος Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης.