Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Με κάθε λαμπρότητα εορτάζεται η επέτειος


parelasi_25martiou22
Με εκδηλώσεις  σήμερα σε σχολεία ,  καταθέσεις στεφανιών και  αύριο με τις παρελάσεις  κορυφώνεται ο γιορτασμός της  εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.
Στην Τρίπολη την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης, στο Ναύπλιο ο Υφυπουργός  Εργασίας  Γιώργος Κουτρουμάνης  και στο Άργος ο  ΓΓΠΠ Φώτης Χατζημιχάλης.
Στην Τρίπολη αύριο στις 10.30' θα γίνει τέλεση επίσημης δοξολογίας στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. Μετά το τέλος της δοξολογίας θα εκφωνηθεί οπανηγυρικός της ημέρας από τον κ. Μιχαήλ Πανόπουλο, Γενικό Γραμματέα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αρκαδίας.
Στις 11.15' θα γίνει η συγκέντρωση των Επισήμων και του Λαού της πόλης στο χώρο του Μνημείου Αρχιερέων και Προκρίτων, όπου θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων και θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ενδόξων νεκρών και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.
Στις 11.45' θα αρχίσει η παρέλαση στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως της Φιλαρμονικής Δήμου Τρίπολης, Αναπήρων Πολέμου, Οργανώσεων, Συλλόγων, Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, Σωμάτων Ελληνίδων Οδηγών και Ελλήνων Προσκόπων, με τις σημαίες και τα λάβαρά τους καθώς και Τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων.
Μετά το τέλος της παρέλασης, μαθητές και  μαθήτριες των Λυκείων της Τρίπολης θαχορέψουν ελληνικούς χορούς, στην πλατεία Αγίου Βασιλείου.

http://enomenoiblogers.blogspot.com




Δεν υπάρχουν σχόλια: