Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Όλοι μαζί μπορούμε για την Ασπασία Μπόγρη!!!


Μια ιδιαίτερα χρήσιμη πληροφορία μας δίνει μέσα από το facebook η μητέρα της Ασπασίας Μπόγρη, κα Σπυριδούλα Φατούρου, που έχει σχέση με μια εθελοντική προσπάθεια για να συγκεντρωθούν λίγα, μα πολύ απαραίτητα χρήματα, για την Άσπα. Διαβάστε την:

Με αυτά τα υπέροχα βραχιολακια στηρίζουμε δυναμικά την προσπάθεια που κάνουμε για την Ασπασία Μπόγρη!!! Ένα νέο παιδί με όνειρα και αγάπη για την ζωή! !!! Όλοι μαζί μπορούμε με τιμή 3€.

Μια ιδέα που έριξε στην παρέα , ένα βράδυ που μιλούσαμε το θέμα, η Xristina Pap και αμέσως αρχίσαμε ο ένας μέτα τον άλλο να λέμε ιδέες! Το επόμενο λεπτό κανονίσαμε τα πάντα!!



Ξεκινήσαμε δειλά δειλά και κάναμε παραγγελία για 100 κομμάτια τα οποία η κυρία Ελένη Σμυρνιώτη μέρα νύχτα φτιάχνει εθελοντικά!
Σήμερα έχουμε παραγγείλει και περιμένουμε 200 κομμάτια γιατί άνθρωποι από όλη την Αργολιδα, αλλά και από όλη την Ελλάδα θελήσατε να βοηθήσετε!
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό!

ΠΡΟΣΟΧΗ
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι επειδή κάποιοι μπορεί να αντιγράψουν τα βραχιολάκια και να τα πωλούν δήθεν για την Ασπασία , τα ονόματα και μόνο αυτά, που μπορείτε να τα ζητήσετε στο φέισμπουκ είναι τα παρακάτω ΠΑΤΉΣΤΕ ΤΑ

ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ LINK

Πωλινα Παπαγγελοπουλου
Xristina Pap Pap
Δέσποινα Τσαλδάρη
Takis Gikas
Konstantinos-Christos Sotiris
Vicky Markaki
Marisa Smyrnioti

Δεν υπάρχουν σχόλια: