Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013

Πολιτική δίωξη, και όχι μόνον, εις βάρος της Ελένης Σιουρούνη με απόφαση του Υπουργού Υγείας Αντρέα Λυκουρέντζου


εδώ θα δειτε ολα τα ντοκουμέντα ακόμα και απο χρυσή αυγή 

η Ελένη Σιουρουνη κατάγεται απο το Άργος,και ιδεολογικά δεν έχει καμία σχέση με την χρυσή αυγή
ούτε είναι υπεύθυνη για το ποιοι εισβάλουν στο νοσοκομείο
πλήρωσε το φασισμό των  ΜΜΕ που χρόνια τώρα ανεβάζουν και καθαιρουν άτομα σε 5 λεπτά
η έρευνα είναι απο όλα τα μέτωπα και απο τη σελίδα STOXASMOS POLITIKH 
ΚΑΙ για τοπικά παπαγαλάκια που έσπευσαν αριστερίζοντας να την καταδικάσουν
έκανε αγώνα προτού εσείς μεγαλώσετε
27 χρόνια  σεμνής υπηρεσίας για όσους την γνώρισαν εδώ το βιογραφικό 
τα έσβησαν τα ΜΜΕ σε μια μέρα με μονταζ
είδατε τι κάνουν;
στοχοποιουν
ακόμα και εμείς που βάζουμε την άποψη της χρυσής αυγής στο τέλος είμαστε ακροδεξιοί;

Με απόφαση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου, η Ελένη Σιουρούνη παύθηκε από την θέση της διοικήτριας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου και του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης.

Η «καρατόμηση» της κ. Σιουρούνη, εκτιμάται ότι υπακούει στην φοβική λογική της Νέας Δημοκρατίας έναντι των πρωτοβουλιών της Χρυσής Αυγής για αποκατάσταση της νομιμότητας, υπέρ των Ελλήνων εργαζομένων ως αποκλειστικών νοσοκόμων.


Αυτό που ενόχλησε τον κ. Λυκουρέντζο ήταν το γεγονός ότι, η καταξιωμένη τεχνοκράτης (προέρχεται από τον χώρο του Πατριωτικού ΠΑΣΟΚ), προέβη σε δηλώσεις, παρουσία στελεχών της Χρυσής Αυγής, αναγνωρίζοντας την παρουσία παρανόμων αλλοδαπών «αποκλειστικών νοσοκόμων» μέσα στον χώρο του νοσοκομείου, που εργάζονται παράνομα χωρίς να διαθέτουν καμία πιστοποίηση προσόντων ή υγειονομικής κατάστασης.
Η Ελένη Σιουρούνη, είχε επισημάνει πως δεν υπάρχει νομική δυνατότητα της διοίκησης του νοσοκομείου να προβαίνει σε έλεγχο των αλλοδαπών «αποκλειστικών», και είχε πει πως το πρόβλημα είναι οξύ και θα πρέπει να αντιμετωπισθεί από τα θεσμικά όργανα της πολιτείας, πριν δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στους ασθενείς, από πιθανό φορέα ασθενειών ή εσφαλμένες παρεμβάσεις σε στιγμή ανάγκης.(enimerosipeloponnisou)
Πως απαντά η πρώην διοικητής του νοσοκομείου Τρίπολης στην απομάκρυνσή της:Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελένη Σιουρούνη, η διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, μετά την απομάκρυνση από τη θέση της, με την απόφαση του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λυκουρέτζου.

Χαρακτηρίζει υποχρέωση της να δέχεται στο γραφείο της και να ενημερώνει εκπροσώπους κομμάτων, εξηγώντας έτσι τη συνάντησή της με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής .

Επιπλέον κάνει λόγο για κυνήγι μαγισσών και χαρακτηρίζει απαράδεκτα "όσα έλαβαν χώρα στο Νοσοκομείο τη νύχτα της 6ης/02/2013 και της 7ης/02/2013", δηλαδή την εισβολή μελών της Χρυσής Αυγής σε θαλάμους του νοσοκομείου Τρίπολης για να ελέγξουν εάν οι αποκλειστικές νοσοκόμες διέθεταν νομιμοποιητικά έγγραφα.

"1.Η Διοίκηση και η Διοικήτρια του Νοσοκομείου μπορεί και οφείλει εντός των ορίων της νομιμότητας να δέχεται στο γραφείο της και να ενημερώνει για θέματα και προβλήματα που άπτονται της λειτουργίας του, εκπροσώπους κοινωνικών φορέων, πολιτικών κινήσεων, πολίτες και μέλη της κοινωνίας. Πολύ περισσότερο εάν κάποιοι από αυτούς, εκπροσωπούνται ή εκπροσωπούν άλλους, στο εθνικό κοινοβούλιο.

2. Πρόβλημα "παράνομης εργασίας" υφίσταται στην χώρα μας και εμείς προσπαθούμε καθημερινά να το αντιμετωπίσουμε στο μέτρο που εκδηλώνεται στο Νοσοκομείο μας.

3. Το πρόβλημα αυτό έχει πολλές παραμέτρους μία εκ των οποίων έχει κοινωνικό, ανθρωπιστικό, ηθικό και πολιτιστικό χαρακτήρα.

4. Το πώς αντιμετωπίζουν ή εκμεταλλεύονται το πρόβλημα της "παράνομης εργασίας" οι διάφορες πολιτικές δυνάμεις, συνάπτεται με τον πολιτικό πολιτισμό τους, την ενδοτικότητά τους στον λαϊκισμό ή την συνείδηση της ευθύνης τους και με την αντίληψή τους για την Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

5. Ούτε επιτρέπεται από τον νόμο ούτε επιτρέψαμε εμείς σε μέλη οποιασδήποτε οργάνωσης να ελέγξουν τη λειτουργία του Νοσοκομείου. Ό έλεγχος αυτός, αποτελεί αρμοδιότητα του εποπτεύοντος Υπουργείου και των υπηρεσιών και αρχών που προβλέπονται από τον νόμο, στην Δημοκρατικώς Συντεταγμένη Πολιτεία μας.

6. Τα θεσμικά όργανα του Νοσοκομείου και η Διοίκησή του, μεριμνούν καθημερινά για την καλή λειτουργία του, υπερβαίνοντας προβλήματα που μπορεί να οφείλονται στην οικονομική συγκυρία που πλήττει την Χώρα (έλλειψη σε επαρκές προσωπικό ασφάλειας και φύλαξης) ή σε θεσμικούς περιορισμούς (προσωπικά δεδομένα συνοδών).

7. Έχουν δοθεί αυστηρές εντολές από τη Διοίκηση στις αρμόδιες υπηρεσίες και στην ασφάλεια του Νοσοκομείου, εκτός άλλων και για την απαγόρευση εισόδου σε αυτό, ομάδων ή προσώπων που δεν προσέρχονται για λόγους υγείας και δεν αιτιολογούν τον λόγο της επίσκεψής τους καθώς και για την άμεση απομάκρυνσή τους από το Νοσοκομείο, στις περιπτώσεις αυτές.

8. Όσα απαράδεκτα έλαβαν χώρα στο Νοσοκομείο τη νύχτα της 6ης/02/2013 και της 7ης/02/2013, θα αντιμετωπισθούν από τις αρμόδιες αρχές. Ωστόσο, αντί για κραυγές, "κυνήγι μαγισσών" και αναζήτηση εξιλαστήριων θυμάτων, ας προτάξουν όσοι τη διαθέτουν, τη δημοκρατική τους ευθύνη.

9. Με αφορμή την τελευταία συνέντευξή μου και την επίσκεψη στο γραφείο μου, μελών της Χρυσής Αυγής, κάποιοι παρέφρασαν τη δήλωσή μου ότι "αντιμετωπίζω το θέμα της παράνομης εργασίας από κοινού με τους συνεργάτες μου και υπεύθυνους του νοσοκομείου", ως δήλωση δήθεν συνεργασίας μου με εξωνοσοκομειακούς και εξωθεσμικούς παράγοντες. Όλοι οι καλόπιστοι συμπολίτες μας, γνωρίζουν ότι δεν την μοιράζομαι με κανέναν και ότι συνεργάζομαι μόνον με όσους μέσα ή πάνω από τον Νοσοκομείο, έχουν θεσμικό ρόλο για την λειτουργία του. Μία ενδεχόμενη φραστική ατυχία θα ήταν ένα μικρό κακό. Αλλά η λαϊκιστική και συκοφαντική εκμετάλλευσή της, είναι ένα τεράστιο ηθικό και πολιτικό ολίσθημα. Στην μικρή μας πόλη, όλοι γνωρίζουν την προσήλωσή μου στην νομιμότητα, το Σύνταγμα και την Δημοκρατία.

Η Διοικήτρια του Π.Γ.Ν. Τρίπολης"
Πλήρωσε το γεγονός ότι είναι έντιμη Ελληνίδα λέει η Χρυσή Αυγή

"Με μια απόφαση - απόδειξη της περιφρονήσεως της κυβέρνησης προς τους Έλληνες και έμμεσης νομιμοποίησης των αλλοδαπών παράνομα εργαζομένων, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, έπαυσε τη Διοικήτρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, κυρία Ελένη Σιουρούνη.

Αφορμή για την παύση της κυρίας Σιουρούνη, δεν ήταν φυσικά ο χρηματισμός, όπως τούτο συμβαίνει σε πλήθος άλλων περιπτώσεων νοσοκομείων και ιατρών, όπου το κομματικό κράτος άφησε τη δυσωδία της αναμίξεώς του.

Αντίθετα, η κυρία Σιουρούνη πλήρωσε το γεγονός πως παραμένει έντιμη Ελληνίδα, σε ένα Κράτος ανθελλήνων και διεφθαρμένων. Ποιο ήταν όμως το έγκλημα της διοικήτριας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου; Η κυρία Σιουρούνη "τόλμησε" να δεχτεί την επίσκεψη κλιμακίου της Τοπικής Οργανώσεως Χρυσής Αυγής Αρκαδίας, ύστερα από καταγγελίες πλήθους συμπολιτών μας, οι οποίοι κατήγγειλαν το γεγονός της παράνομης απασχόλησης αλλοδαπών στο νοσοκομείο, με την ιδιότητα των "αποκλειστικών νοσοκόμων". (news247)


Η τρολιά που οδήγησε σε ..απόλυση μια Πρόεδρο Νοσοκομείου!
Αυτή είναι μια πραγματική φωτογραφία:

Πριν από λίγες μέρες, διακινήθηκε η ψεύτικη είδηση -εν γνώσει των καναλιών ότι είναι ψέμματα- ότι "Χρυσαυγίτες έκαναν έφοδο στο Νοσοκομείο του Πύργου για να διαπιστώσουν αν εργάζονται παράνομες αποκλειστικές νοσοκόμες". Καμία έφοδο δεν έκαναν Χρυσαυγίτες, απλά αντιπροσωπεία του (νόμιμου, μας αρέσει δεν μας αρέσει) κόμματος, επισκέφθηκε τη διοικητή του νοσοκομείου και της εξέθεσε τις -ακραίες έστω- απόψεις της, όπως χιλιάδες φορές έχουν επισκεφθεί νοσοκομεία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ, του ΚΚΕ και του ακραίου (παλαιότερα) ΣΥΡΙΖΑ ή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Φυσικά, δεν μπήκε η Χ.Α. σε κανένα δωμάτιο και φυσικά δεν έβγαλε σηκωτή καμιά "ξένη" αποκλειστική νοσοκόμα. Και -επαναλαμβάνουμε- οι δημοσιογράφοι των καναλιών, γνώριζαν προφανώς ότι είναι ψέυτικη η είδηση.
Προς επίρρωση των ψεμμάτων κάποιοι έκαναν και ένα φωτομοντάζ, για να "οπτικοποιήσουν" το ψέμμα. Αυτό δηλαδή:

Ο ελληνικός λαός βεβαίως δεν θα μάθει ποτέ την αλήθεια, θα μείνει με το τηλεοπτικό ψέμμα, αφού είναι ένα νέο κόμμα , (ακραίο, ξε-ακραίο, δεν ενδιαφέρει τους υπόλοιπους, δεν σκοτίζονται για αυτό), κόβει ψήφους από τα παλιά κι έτσι έχει πολλούς εχθρούς και το σημαντικότερο
δεν δείχνει να έχει την έγκριση της "παγκόσμιας κυβέρνησης των περιούσιων"
το κάνει υποκείμενο συνεχούς γελοίας προπαγάνδας.
Η συνεχής επίκληση των άλλων ότι "θα τους κάνουν ντα οι Εβραίοι, επειδή είναι ναζιστές", παραέγινε κουραστική.
Σε κάθε φάση αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής, οι διώκτες της κάνουν "κρα", ότι βασίζουν την πολεμική εναντίον της, όχι για αυτό που είναι (ένα κόμμα που δεν έχει λύσεις, ούτε στελέχη, ούτε πρόγραμμα), αλλά αποκλειστικά, για το ότι "δεν είναι αρεστή στους Εβραίους". Η αγωνία τους είναι να την κατατάξουν οι Εβραίοι στους εχθρούς τους, ώστε να "καθαρίσουν" αυτοί με την παγκόσμια ισχύ τους, αφού οι κομματικοί της αντίπαλοι εντός Ελλάδος, δεν μπορούν να την "κοντύνουν".
Για αυτό και η συνεχής προσπάθεια ετικέτας "ναζιστικού μορφώματος", αφού αυτό παραπέμπει στον πανίσχυρο σιωνισμό, που τον επικαλούνται οι υπόλοιποι πολιτικοί ως τον "μεγάλο αδερφό που ξέρει καράτε".
Αυτή είναι πραγματικότητα, που όλοι αντιλαμβάνεστε, αλλά δεν θα σας την πούν στα κανάλια βέβαια...Αμετροεπές και αγχωτικό γλείψιμο στους φίλους μας τους Εβραίους είναι όλη η πολεμική εναντίον του συγκεκριμένου κόμματος (που δεν το θεωρώ αξιόλογο κόμμα, όχι για τις δήθεν ακρότητές του, αλλά για το ότι δεν έχει καμία υποδομή στελεχών) και τίποτε άλλο.

Μ΄αυτά και μ΄αυτά όμως, έχασε τη δουλειά της μια εξαιρετική γυναίκα, εξαιρετική γνώστης των θεμάτων Υγείας, η διοικητής του νοσοκομείου Ελένη Σιουρούνη, την οποία έδιωξαν επειδή δήθεν επέτρεψε να μπουν στο νοσοκομείο Χρυσαυγίτες (λες και θα μπορούσε να τους αποτρέψει αν ήθελαν!) (taxalia)


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Ένα άθλιο φωτομοντάζ και η μαύρη προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής
-BINTEO

ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ

Με μία ασπρόμαυρη φωτογραφία, που είχε υποστεί άθλια επεξεργασία, τα συστημικά ΜΜΕ οργάνωσαν μία ακόμη συκοφαντική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής. Για να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι οι Χρυσαυγίτες εισέβαλαν στο νοσοκομείο της Τρίπολης, έκοψαν και έραψαν μία φωτογραφία από πρόσφατη εκδήλωση του Κινήματος στην Κρήτη. Πιο συγκεκριμένα, η επίμαχη εικόνα έχει ληφθεί από την επεισοδιακή συγκέντρωση στην Χερσόνησο Ηρακλείου: η ομάδα περιφρούρησης της Χρυσής Αυγής βγαίνει από το ξενοδοχείο όπου διεξάγεται η εκδήλωση, γιατί στο σημείο πλησιάζει παράνομη αντισυγκέντρωση αναρχικών με δολοφονικά σύνεργα.

Τους Κρητικούς Χρυσαυγίτες "τους... πήρε" από εκείνο το σημείο η "εφημερίδα των Συντακτών" και ως διά μαγείας τους μετέφερε στο εσωτερικό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου. Ας σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα ανέφερε ότι πρόκειται για μοντάζ. Το ίδιο βράδυ όμως ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha έκανε χρήση της συγκεκριμένης εικόνας - που είχε υποστεί κακής ποιότητας φωτομοντάζ - για να πείσει το κοινό ότι Χρυσαυγίτες εισέβαλαν στο νοσοκομείο.

Και όμως, ο συγκεκριμένος σταθμός είχε προηγουμένως επικοινωνήσει με τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής και είχε ενημερωθεί πως: "ουδέποτε εισέβαλαν Χρυσαυγίτες στο νοσοκομείο. Στελέχη μας πραγματοποίησαν επίσκεψη και είχαν μία εποικοδομητική συζήτηση με την διευθύντρια, στα πλαίσια της δράσης ενός νομίμου και εκλεγμένου πολιτικού κόμματος".

Η επιρροή της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία αυξάνεται ραγδαία και σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες μετρήσεις, σύντομα θα απειλούμε το νέο δίπολο εξουσίας ΝΔ - Σύριζα. Τα κανάλια της διαπλοκής διαγωνίζονται ποιος θα πει τα μεγαλύτερα ψέμματα και θα ρίξει την περισσότερη λάσπη κατά του Εθνικιστικού Κινήματος. Συστηματικά παρανομούν και έφτασαν στο σημείο να κάνουν χρήση προϊόντων άθλιου και κακότεχνου φωτομοντάζ. Ως εδώ και μη παρέκει. Η Χρυσή Αυγή καταθέτει άμεσα αγωγές και μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

Αξίζει να δούμε αν γι' αυτό το φωτομοντάζ θα μιλήσει κανένας τηλεοπτικός σταθμός. Είναι ακόμη νωπές οι φωτογραφίες των ληστών της Κοζάνης, που για το φωτομοντάζ που είχαν υποστεί, είχαν εξεγερθεί όλα τα κανάλια και όλα τα συστημικά κόμματα. Για να δούμε αν τώρα θα επιδείξουν την ίδια ευαισθησία.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

2 σχόλια:

Ishkandar Raskolnick είπε...

Μου επιτρέπετε μια διαφορετική άποψη?

http://my-pillow-book.blogspot.gr/2013/02/dejection.html

ΑΡΓΟΛΙΔΑ είπε...

ενδιαφερουσα αποψη συν blogger θα δημοσιευτει