Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

"Ασελγούν στην Δικαιοσύνη αθωώνοντας υπουργούς και πρωθυπουργούς που λαδώνονται!"


«ΛAΔI» βγαίνουν τα «αρπακτικά» του σκανδάλου των εξοπλιστικών και άλλοι καταδικασθέντες για οικονομικά σκάνδαλα, από τη σχεδιαζόμενη από το υπουργείο Δικαιοσύνης κατάργηση του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου.
Αυτό τονίζει το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, επισημαίνοντας ότι στο νέο Ποινικό Κώδικα που έχει αναρτηθεί στο Διαδίκτυο «καθίσταται εμφανής η προσπάθεια μείωσης των ποινών που συνδέονται με την προστασία της δημόσιας περιουσίας».




Και αυτό διότι είναι ορατός ο κίνδυνος να απαλλαγεί, λόγω παραγραφής, ένας μεγάλος αριθμός κατηγορουμένων και καταδικασθέντων δημόσιων λειτουργών για οικονομικά αδικήματα. Ο νόμος 1608 θεσπίστηκε το 1950 και μόνο τους τελευταίους μήνες «έφερε» στα κρατικά ταμεία 40 εκατομμύρια από επιστροφές κατηγορουμένων και καταδικασθέντων.

Tης BANAΣ ΦΩTOΠOYΛOY

http://kourdistoportocali.com/post/35888/eleytherotypia

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν την ψήφισαν οι "βουλευτές", γενικά και αόριστα. Οι βουλευτές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ την ψήφισαν. Και αν έχουν πρόβλημα αντίληψης, ας παραιτηθούν.
το αδιανόητο είναι ότι ... 1ον : Oι εθνοπατέρες μας είναι λαμόγια ?? .. 2ον : Οι καταχραστές ενώ τους γνώριζαν !! κάνανε τα στραβά μάτια ?? ... 3ον : Εσείς οι δημοσιογράφοι επίσης τους ξέρατε αλλά το κάνατε γαργάρα γιατί τα αρπάζετε ?? ... 4ον : Tώρα που ανακαλύψατε τον τροχό , θα αλλάξει ή θα καταργηθεί η διάταξη ??? .... 5ον : Θα σας πάρουν τηλέφωνο και θα σας πούνε να εξακολουθήσετε τις γαργάρες ??? και θα υπακούσετε ?? ... τι απ 'όλα ?? τι σκατά νομίζετε ότι ΔΕΝ έχουμε καταλάβει τόσο καιρό ?? ε??

Ανώνυμος είπε...

δεν αφορα εσας το σχολιο!!αλλα τους δημοσιοκαφρους ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ