Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Τρίτο Δημοτικό Σχολείο Άργους



Το 2013 συμπληρώνονται 110 χρόνια από την ίδρυση του 3ου Δημοτικού σχολείου Άργους. Για την επέτειο αυτή το σχολείο μας προγραμματίζει μια εκδήλωση που θα γίνει προς το τέλος του σχολικού έτους σε ημερομηνία που δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί.
Προκειμένου να συλλέξουμε υλικό που θα χρησιμοποιηθεί στην εκδήλωση χρειαζόμαστε τη βοήθεια όποιων από εσάς έχετε φοιτήσει στο σχολείο αυτό ή έχουν φοιτήσει κάποιοι συγγενείς σας. Έτσι λοιπόν, όσοι από εσάς διαθέτετε κάποιου είδους αναμνηστικά (φωτογραφίες, τίτλους σπουδών ή οτιδήποτε άλλο υλικό) θα θέλαμε να το στείλετε στο σχολείο προκειμένου να σκαναριστεί και να σας επιστραφεί με κάθε ασφάλεια. Θα μας βοηθούσε πολύ αν πίσω από τις φωτογραφίες σημειώνατε με μολύβι κάποια στοιχεία όπως π.χ. το έτος ή την τάξη. Επίσης θα μας βοηθούσε πολύ αν κάποιοι μας έκαναν μια περιγραφή των χρόνων που φοίτησαν στο σχολείο, ιδιαίτερα αναφορικά με τον τόπο και τον τρόπο λειτουργίας του σχολείου (αν είχε πρωινό μόνο ή και απογευματινό μάθημα, σε ποιο κτίριο γίνονταν τα μαθήματα, πόσα παιδιά υπήρχαν στις τάξεις, ονόματα εκπαιδευτικών και διευθυντών κλπ.). Ιδιαίτερα σημαντική στην κατεύθυνση αυτή θα είναι η μαρτυρία των εκπαιδευτικών που υπηρέτησαν στο σχολείο μας και τους οποίους ιδιαίτερα θέλω να παρακαλέσω να μας βοηθήσουν καταγράφοντας και καταθέτοντας τις εμπειρίες τους.


Για όσους από εσάς έχετε τη δυνατότητα μπορείτε να μας στείλετε το υλικό που διαθέτετε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση του 3ου Δημοτικού σχολείου Άργους στο facebook στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Θέλω να τονίσω ιδιαίτερα ότι η επιτυχία της εκδήλωσης εξαρτάται απόλυτα από τη συγκέντρωση αυτού του υλικού επομένως η βοήθειά σας είναι πολύ σημαντική.
Σας ευχαριστώ
Ο Διευθυντής του σχολείου
Παναγιώτης Γ. Μουσταΐρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: