Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΕΝΙΑΣ!


Γιάννης Φουρναρος
Για τον Δεκέμβρη που ζήσαμε ως γενιά πολλά ακούστηκαν, πολλά ειπώθηκαν, πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν τους τιμητές αυτής της εξέγερσης κ άλλοι τους δικαστές. κάποιοι είδαν έναν νέο Μάη του '68, με μια γενιά αντίδρασης, αμφισβήτησης, με βαθιές , έντονες πολιτικές κ κοινωνικές ανησυχίες και άλλοι σαν μια αγέλη νεολαίων, που επιδόθηκε σε ένα ανελέητο πλιάτσικο, καταστροφών κ ληστειών χωρίς λόγο.
Μετά από ένα χρόνο περίπου κ με μια πιο ήρεμη ματιά στα γεγονότα πιστεύω ότι ο Δεκέμβρης δεν είχε τα χαρακτηριστικά του Μάη της Γαλλίας, ούτε τα χαρακτηριστικά του Νοέμβρη . Οι μέρες που ζήσαμε πριν από ένα χρόνο δεν μπορούν να συγκριθούν με καμία από τις εξεγέρσεις των προηγούμενων γενιών . βέβαια δεν στέκομαι αν ήταν εξέγερση η όχι.

«Παιδιά = τεκμήρια!!!»


Η κατάργηση του αφορολόγητου για όσους έχουμε παιδιά... είναι απλώς μια απόφαση από ανθρώπους που ΔΕΝ έχουν καμιά απολύτως επαφή με την πραγματικότητα! Αν ήταν φοιτητές στο Πανεπιστήμιο, θα ήταν μονίμως μετεξεταστέοι...
Το να καταργείς το αφορολόγητο των παιδιών, είναι σαν να λες στην κοινωνία ΜΗΝ κάνετε παιδιά.
Και σε λίγα χρόνια, κύριοι πανέξυπνοι manager και ταγοί μας, ποιος θα κάνει παιδιά;
Κανείς!

ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ 8000 € ΤΟΝ ΜΗΝΑ


Του Γιάννη Κανελλάκη
Πολίτες μιλούν για εξέγερση αν δεν γίνει κάθαρση
Όταν το 1828 ο Ιωάννης Καποδίστριας έγινε κυβερνήτης αυτής της χώρας, διέθεσε και την προσωπική του περιουσία, για να βοηθήσει τον τόπο. Στην σημερινή Ελλάδα, κυβερνήτες και συγκυβερνήτες αυτού του τόπου, όχι μόνο δεν διαθέτουν ούτε τσακιστή δεκάρα από την προσωπική τους περιουσία, για να ενισχύσουν την χώρα, αλλά την καταληστεύουν με όποιο μέσον και όποιο τρόπο μπορούν, για να πλουτίσουν. Δυστυχώς, η χώρα μας, όπως πολύ καλά γνωρίζουμε όλοι, βρίσκεται σε τροχιά παρακμής, ύφεσης, φτώχειας και χρεοκοπίας, εξ αιτίας της κακοδιαχείρισης των πολιτικών.

Οι πολιτικοί ηγέτες των τελευταίων χρόνων, αλλά και τα πρόσωπα που επέλεγαν για να σχηματίζουν κυβερνήσεις , αποδείχθηκε , ότι δεν τόλμησαν να δημιουργήσουν μια χώρα με ανάπτυξη, προκοπή, βιομηχανία, θέσεις εργασίας, αλλά λειτούργησαν ως συμμορίες ληστών, οι οποίες το μόνο τους μέλημα ήταν πως θα σκαρφιστούν κομπίνες για να οικονομήσουν. Υπουργοί των τελευταίων κυβερνήσεων, οι οποίοι υπηρέτησαν σε καίρια υπουργεία , εξελίχθηκαν σε λαμόγια αρπαχτής και λιγούρια της μίζας. Κατέκλεβαν το ελληνικό δημόσιο και τον ελληνικό λαό σαν να μην συνέβαινε τίποτα. ...

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ένα όμως δεν κοστολογείται προδότες..



Σήμερα μάθαμε,με αφορμή την κλοπή του από κακοποιούς , τι αυτοκίνητο έχει ο Μάκης ο Ζούγκλας
μια τεθωρακισμένη porche Cayenne
σίγουρα έχει και μπράβους κρατικούς και ιδιώτες να τον φυλάνε
και άδεια οπλοφορίας,ενώ στον στρατό έχει πάρει τρελοχαρτο
ένας ατέλειωτος κύκλος ...
τελευταίος στον κύκλο που πήρε τρελοχαρτο ο τραγουδιστής με το σινιέ μαλακι.. Νίκος Οικονομόπουλος
ο κύκλος ατέλειωτος,μεταξύ και ο Άκις ο Τσοχατζοπουλος,που διετέλεσε και υπουργός εθνικής αμύνης,και ουδέποτε πήγε στρατό
και εγώ ο μαλάκας επί δυο χρόνια γύρναγα την Ελλάδα,με χιόνια και καύσωνα, έλυνα
 πολυβόλα,έπεφτα από αλεξίπτωτα,για την μαμά ΠΑΤΡΙΔΑ
και εγώ ο μαλάκας πληρώνω τα φάρμακα μου,η εφορία με απειλεί ότι αν χρωστάω 1000 ευρώ θα μου κατασχέσει και τα σώβρακα ,και πληρώνω χαράτσια,σαν γκιαούρης επί τουρκοκρατίας
ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ
ας μου δώσει η πατρίδα  πίσω τα λεφτά μου σαν μισθοφόρος πλέον,αφού σαν Ελλάδα δεν υφίσταται
ας μου εξαγοράσει   την ψυχική μου οδύνη,τις  μεταθέσεις τα καψώνια ,τις ψυχολογικές εξοντώσεις,και τους δίνω τα παράσημα τις Πουλαδες και τους έπαινους

ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ;



Η ΕΙΚΟΝΑ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

δεν μπορεί κανείς να την σχολιάσει από τον καναπέ του

απλά φωνάζει σηκωθείτε ρε από τον καναπέ σας

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ...

ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ....

ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΖΗΤΙΑΝΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ......

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗ ΖΗΤΙΑΝΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...........

Θρασίμια της Πολιτικής



Ανδρέας Κούτρας
Οφείλουμε όλοι μας μετ’ ατερμόνως υιϊκής λατρείας να ευγνωμονούμε τον κύριον Ανδρέαν Λοβέρδον όστις από ταπεινώς ορμομένων συναισθημάτων, δια μίαν εισέτι φοράν επέδειξεν απαράμιλλον και αξίαν θαυμασμού πολιτικήν όσφρησην και θάρρος. Διακατεχόμενος εξ αλτρουιστικών και αναμφιβητήτως πανυψίστων πατριωτικών αισθημάτων διεκήρυξε, ότι ούτος έτοιμος εστί να γευθεί το όξος, ίνα σώσει ημάς και την ημετέραν πατρίδα από το εωσφορικόν ΠΑΣΟΚ, την Βεελζεβουλικήν ΝΔ, τον σατανικόν ΣΥΡΙΖΑ και τους λοιπούς αιρετικούς, ή ετεροδόξους σχηματισμούς. Ο Ανδρέας Λοβέρδος ως άμωμος παρθένος της πολιτικής, ο οποίος ελούσθη την τελευταίαν δεκαετίαν εις το διαφθοροποιόν φως του ΠΑΣΟΚ, είναι ο καινός ανύστακτος σωτήρ του έθνους. Ο δικός μας Ανδρέας, που ανήγαγε την δημόσια διαπόμπευση οροθετικών ιεροδούλων σε ύψιστο εργαλείο πολιτικής ευθύνης.

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ



Γιατί άραγε δεν θα έπρεπε να "εκσυγχρονιστεί" η χώρα σου; Γιατί θα έπρεπε να ζήσει; Τι έβγαλε η χώρα σου Ελληνάκο;

Μπουμπούκια έβγαλε. Μπουμπούκια σαν και εσένα, που όταν τα κονόμησαν ξέχασαν την καταγωγή τους και έτρεξαν να μπουν στα Ευρωπαϊκά και Αμερικανικά σαλόνια. Είναι φεντεραλιστές λένε, και εννοούν ας πάει στο διάολο η Ελλάδα αν είναι εγώ να τα κονομάω.

Μπουμπούκια έβγαλε. Μπουμπούκια σαν και εσένα, που όταν έγιναν πολιτικοί την ξεπούλησαν κομμάτι-κομμάτι για να αυξήσουν τα μηδενικά στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

Άλλοι κάνουν τους αριστερούς και άλλοι τους δεξιούς για να ασχολείσαι και εσύ με αυτές τις βλακείες.

να δω από που θα τα πάρουν . δεν υπάρχει μια



Διατάξεις-βόμβα με τις οποίες θα επιβάλλονται εξωφρενικοί φόροι, από 1.200 έως 4.000 ευρώ το χρόνο, σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που δεν έχουν καθόλου εισόδημα από περιστασιακή απασχόληση ή από πολύ χαμηλά ενοίκια, περιλαμβάνει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.
Και αυτό, διότι, σύμφωνα με τις διατάξεις του φορολογικού νομοσχεδίου, όλοι οι πολίτες άνω των 18 ετών θα πρέπει να υποβάλουν φορολογική δήλωση ανεξάρτητα από την ηλικία, το εισόδημα ή το επάγγελμα.
Η παγίδα, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, βρίσκεται στο γεγονός ότι, σύμφωνα με την ισχύουσα φορολογική νομοθεσία, εφαρμόζεται ελάχιστο τεκμαρτό εισόδημα 3.000 ευρώ για όσους υποβάλουν δήλωση, κάτι που σημαίνει ότι με τις νέες διατάξεις εκατοντάδες χιλιάδες νέοι 18 ετών και άνω, φοιτητές, αυτοαπασχολούμενοι που έβαλαν λουκέτο, άποροι, άστεγοι, νοικοκυρές χωρίς εισόδημα, χήρες ή διαζευγμένες και άλλες κατηγορίες πολιτών χωρίς έσοδα ή με πενιχρά εισοδήματα θα φορολογηθούν για «ανύπαρκτα» αλλά τεκμαρτά εισοδήματα ύψους τουλάχιστον 3.000 ευρώ.

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Η ΕΦΟΡΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΗ ΓΙΑ ΧΡΕΗ 1500 ΕΥΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ


ΑΠΟ επιστολή αναγνώστη
είμαι ένας δημόσιος υπάλληλος
ξέρω ότι όλοι μας πληρώνουμε άδικα χαράτσια
ξέρω τις περικοπές στο δημόσιο που αγγίζουν το 50%όμως κανένα πρόβλημα δημοσιονομικό δεν λύθηκε
αντίθετα γιγαντώθηκε η διαφθορά
μου παρακρατούν πολλά λεφτά κάθε μήνα για παροχές υγείας και φάρμακα
κρατήσεις για εφάπαξ που μου λένε δεν θα πάρω
κρατήσεις για μετοχικά ταμεία που έχουν φάει τα λεφτά κτλπ
πρόσφατα χρειάστηκα φάρμακα για την καρδιά  μου 
είναι γύρω στα 100 ευρό τον μήνα
αφού μας έριξαν όλους στο ΕΟΠΥ ένα υδροκέφαλο σύστημα
παραβλέπω ότι πρέπει να περιμένω 4 ώρες στο νοσοκομείο γα να τα γράψω
αλλά ήδη πάει ένας μήνας λόγω απεργιών των φαρμακοποιών,που δεν τα δικαιολογεί
ή έχεις λεφτά και τα πληρώνεις ή πεθαίνεις
το κερασάκι στην τούρτα
καθαρά μόνο απο τον μισθό μου.. οφείλω στην εφορία ένα ποσό μαζί με προσαυξήσεις γύρω στα 1500 ευρό
μου έστειλαν ένα χαρτί,με ρητή εντολή , ότι αν δεν πληρώσω το χρέος θα μου κάνουν κατάσχεση μισθού,ή συντάξεως αν είμαι συνταξιούχος
ο μισθός μου δεν υπερβαίνει τα 900 ευρό
το όνομα του διοικητή της εφορίας  η επιστολή του,και τα δικά μου στοιχεία στην διάθεση σας
μπράβο για την πάταξη της φοροδιαφυγής
μπράβο στους καιροσκόπους δοσίλογους πολιτικούς που ψηφίζαμε
ΥΓ
κύριε Σαμαρά
απειλήσατε τον κόσμο, ότι αν φύγουμε από το ευρώ ,δεν θα έχουμε φάρμακα, συντάξεις και μισθούς
τώρα τα λίγα ψυχούλα που μας περισσεύουν τα δίνουμε για εφορία, χαράτσια,και φάρμακα
πτωχευσαμε , αλλά μόνο εσείς δεν λέτε να το καταλάβετε
καλό χειμώνα 

Έκλεισε και το "Λάθος".;; όχι ρε Τάσο έλεος


ένα μαγαζί σήμα κατατεθέν;του Ναυπλίου;
αντιγράφω από το έγκυρο Πρεφαδόρο
Θυμάμαι λοιπόν πριν δέκα περίπου χρόνια, ο Τάσος, ανοιχτόμυαλος και πρωτοπόρος, θέλησε να φέρει στο "Λάθος" του ένα jazz-τρίο με πνευστά να παίξουν για ένα βράδυ.
Καθώς ήθελε να είναι νόμιμος, μήπως και τραβήξει λίγο η νύχτα, ζήτησε από το Δημαρχείο άδεια μέχρι τη μία η ώρα, αν θυμάμαι καλά.

Με την άδεια και του Δημαρχείου στα χέρια, ο Τάσος, οργάνωσε τη βραδιά με το τρίο, που όχι απλά είχε επιτυχία αλλά έγινε στην κυριολεξία "χαμός".

Ακόμα έχω την εικόνα του φοβερού σαξοφωνίστα να βγαίνει στον γεμάτο κόσμο Μεγάλο Δρόμο που συμμετείχε στη μουσική πανδαισία.
Ήταν δεν ήταν έντεκα και δέκα; και τέταρτο; εμφανίζονται δύο Όργανα της Τάξης με στολές και καπέλα, είχαν κατέβει από το σταθμευμένο περιπολικό λίγο κάτω από το εστιατόριο ΕΛΛΑΣ.

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Με επιτυχία το bazaar του "ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ"



Μεγάλη επιτυχία είχε το " bazaar ", που διοργάνωσαν από κοινού ο φιλοζωικός σύλλογος Ναυπλίου " ΟΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ " και η Ακαδημία χάντμπωλ του ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ναυπλίου.
Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και ενίσχυσε την προσπάθεια των διοργανωτών. Μαζεύτηκε ένα σεβαστό ποσό, το οποίο δωρήθηκε στο φιλοζωικό σύλλογο για τις ανάγκες που έχει σε τροφές, φάρμακα, στειρώσεις και άλλα.
Ψυχή της διοργάνωσης αυτής ήταν η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και προπονήτρια της Ακαδημίας χάντμπωλ του ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ κα Πένυ Αρσενοπούλου που με τις αθλήτριες της, έδωσαν ένα άλλο χρώμα στο γεγονός και ακούστηκαν  πολύ θετικά σχόλια από τους περαστικούς , που μικρά παιδιά και μάλιστα αθλητές συμμετέχουν σε τέτοιου είδους εκδήλωση .

γιατί τα καλύτερα παίζουν εδώ!.


Μαρία Δήμα

ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 20:00

Η Μαρία μας ταξιδεύει με την φωνή της και της μουσικές της επιλογές!!
μεχρι τις 22.00 μαζι ....στην απολυτη μουσικη συχνοτητα!!!!!!!
!Sfera 94,1 Official
Ακούστε μέσω internet
 http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=904

οδηγός για facebook


Με βάση τους πιο πρόσφατους όρους λειτουργίας του facebook, οι αναρτήσεις κάθε σελίδας εμφανίζονται μόνο σε ποσοστό 10% στους εγγεγραμμένους θαυμαστές ή αναγνώστες της, σε όσου
ς δηλαδή έχουν κάνει Like σε αυτή. Για να εμφανίζονται κανονικά οι αναρτήσεις καθε σελίδας θα πρέπει ο δημιουργός ή δημιουργοί της να... πληρώσουν αμοιβή στο facebook. Εάν λοιπόν η σελίδα μας είναι πραγματικά η αγαπημένη σας ή μία από τις αγαπημένες σας, μπορείτε να φροντίσετε να βλέπετε το σύνολο των αναρτησεών της με την εξής απλή ρύθμιση: Δίπλα από το κουμπιά "Like" και "Message" ("Μου αρέσει" και "Μήνυμα" για όσους έχουν τη σελίδα στα ελληνικά) υπάρχει ένα βελάκι. Πατώντας το βελάκι σας βγάζει μία επιλογή που λέει "Add to Interest List" ("Προσθήκη στη λίστα ενδιαφερόντων"). Πατώντας τη θα μπορείτε να βλέπετε το σύνολο των αναρτήσεών μας και όχι μόνο το 10% χωρίς να μπούμε κι εμείς στη διαδικασία να προσφέρουμε στο facebook και άλλα κέρδη χωρίς εμείς να έχουμε... μία... Η ρύθμιση φαίνεται καθαρά και στην εικόνα. Ένα κλικ μπορεί να μας πάει ακόμη πιο πέρα... Και εσάς και εμάς, άρα όλους!
Υ.Γ. Και αν είναι από τις πάρα πολύ αγαπημένες σας η σελίδα μας συστήστε τη και στους φίλους σας!

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Πόσο διαρκεί μια τυπική σεξουαλική επαφή για τους περισσότερους ανθρώπους;


Αν νομίζατε πως ξεπερνά το μισάωρο είστε γελασμένoι. Μια τυπική σεξουαλική επαφή για τους περισσότερους ανθρώπους δεν αγγίζει καν το εικοσάλεπτο αλλά κυμαίνεται από τρία έως δεκατρία λεπτά.

ΠΗΓΗ: Queen.gr
ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ
ΣΧΟΛΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ο εθνικός φαφούτης ντε

ο κλασικός Ελληνας μαλάκας
φραπέ και υπερβολές 
εγώ σαν Γεωργίου αντέχω και δυο ώρες
και ενδιάμεσα ένα πακέτο τσιγάρα

ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ


Σήμερα στην Αργολίδα έπνεαν πρωτόγνωροι ισχυροί άνεμοι
έπεσαν δένδρα και δημιουργήθηκαν καταστροφές
επί της οδού Ηρακλέους στο Άργος είχε  απόκολληθεί  ολόκληρη οροφή με ελενιτ από παλιά κατοικία
τα αποτελέσματα θα ήταν ολέθρια αν δεν έσπευδε αμέσως η πυροσβεστική να τα αφαιρέσει έγκαιρα
φανταστείτε αυτό το υλικό να έπεφτε επάνω σε ένα πεζό η ένα παιδί σε ένα πολυσύχναστο δρόμο
θα λειτουργούσε σαν λαιμητόμος αφού είναι σκληρό σαν ατσάλι και αιχμηρό σαν μαχαίρι
μπράβο στην πυροσβεστική Άργους
να λέμε και αλήθειες
σε αυτά τα παιδιά που λειτουργούν σε όλες τις καιρικές συνθήκες επι 24 ωρου.
(και δεν είναι μόνο οι φωτιές αλλά και παντός είδους διασώσεις και αποφυγή ατυχημάτων
)
A απεγκλωβισμούς ακόμα και απο σεισμούς και απο τροχαία ατυχήματα

και το κράτος τους εξαθλίωσε με μισθούς πείνας  `

η απόλυτη μουσική συχνότητα!!!

Με τον φίλο του Κώστα Απέργη

Στις 9 ακριβώς συντονιστείτε όλοι
 (και όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι) 
στην αγαπημένη σας μουσική συχνότητα. 
 Που; Φυσικά στον SFERA 94,1 και στην εκπομπή του Δημήτρη Κιμπουρόπουλου.
πατώντας  κάτω ακούτε ζωντανά 
http://www.e-radio.gr/player/player.asp?sid=904

ένα γραμμα στον θεό


ΓΡΑΦΕΙ Η Κριεκούκη Βασιλική
Χαίρεται σκεπτόμενη πως τα παιδιά είναι ο φάρος της εξέλιξής μας και πως εκείνα είναι που θα σηματοδοτήσουν την εξέλιξη του αύριο έγραψα το παρακάτω κείμενο, με αφορμή το γεγονός πως συνήθως τις μεγαλύτερες αλήθειες μας τις αποκαλύπτουν τόσο αυθόρμητα τα παιδιά.
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας,
Καλή συνέχεια στον αγώνα που όλοι με τον τρόπο μας δίνουμε.
~Κατερινούλα έρχονται Χριστούγεννα και θα έρθει ο Άγιος Βασίλης να σου φέρει το δώρο γιατί ήσουν καλό παιδάκι φέτος! Για να στο φέρει θα πρέπει να του γράψουμε ένα γράμμα και να του πεις τι θέλεις!
~Αλήθεια μαμά; Και ότι του ζητήσω θα μου το φέρει όπως πέρσι;
~Ναι Κατερινούλα, όπως πέρσι γιατί ήσουν καλό παιδί!
~Έλα μαμά να σου λέω εγώ και εσύ να του γράφεις!!
«Αγαπητέ μου θεέ…»
~Κατερινούλα στον Άγιο Βασίλη θα γράψουμε το γράμμα, όχι στο θεό.
~Μαμά εγώ όμως θέλω να στείλω ένα γράμμα στο θεό, γιατί ο Άγιος Βασίλης μόνο κούκλες μπορεί να φέρει!


Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Τσίπρας: Να οδηγηθεί η χώρα ομαλά σε εκλογές



Να οδηγήσει ομαλά τη χώρα σε εκλογές, κάλεσε την κυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας 
μιλώντας από το βήμα της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ σε μια συμβολική πράξη αρνήθηκε τον διορισμό του στο νέο καθοδηγητικό όργανο, την Κεντρική Επιτροπή διεκδικώντας αντίθετα την ψήφο των αντιπροσώπων.

«Αποφάσισα, για λόγους συμβολικούς, να βάλω ένα μικρό λιθαράκι στη δημιουργία ενός νέου υποδείγματος. Να είμαι εγώ, όχι πρώτος μεταξύ ίσων, αλλά ίσος μεταξύ ίσων. Να μην κάνω χρήση της απευθείας, αριστίνδην εκλογής μου στη νέα Κεντρική Επιτροπή μέσα από εκείνους που θα ορίσουν οι συνιστώσες, αλλά να θέσω υποψηφιότητα εκλογής στη νέα Κεντρική Επιτροπή. Να κριθώ και εγώ ως ίσος προς ίσους με όλους τους άλλους συντρόφους και συντρόφισσες» ανέφερε.

ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΧΩΣ ΦΑΡΜΑΚΑ


Την συνέχιση της αναστολής εκτέλεσης συνταγών του ΕΟΠΥΥ αποφάσισαν οι φαρμακοποιοί στη γενική συνέλευση του ΠΦΣ με αποτέλεσμα οι ασφαλισμένοι του φορέα να είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν από την τσέπη τους τα φάρμακα.

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος διαπίστωσε συνεχίζεται η «ασυνέπεια πληρωμών του ΕΟΠΥΥ και εκκρεμούν μια σειρά κρίσιμων ζητημάτων (φορολογία, αναδρομικό rebate κλπ), με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται η φαρμακευτική περίθαλψη και να δυσχεραίνεται η βιωσιμότητα του ελληνικού φαρμακείου».

Γ. Παναγιωτακόπουλος: Να αποχωρήσει τώρα το ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση


Γ.Μανιάτης: Η κεντροαριστερά έχει μέλλον
 ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, κατά την ομιλία του σε σύσκεψη στελεχών, που οργάνωσε στη Θεσσαλονίκη η Αριστερή Πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ.

Για το ΠΑΣΟΚ είπε ότι έφτασε στο «έσχατο σημείο εκφυλισμού» από μια «μικρή, ανιστόρητη και γραφειοκρατική κάστα» ηγετικών στελεχών. «Μετατράπηκε σε ένα κόμμα χωρίς στελέχη, χωρίς διαδικασίες και προοπτική, σε ένα κόμμα-χυλό, που υλοποίησε Θατσερικού τύπου πολιτικές» σημείωσε.
Επιτέθηκε εναντίον εκείνων οι οποίοι -όπως είπε- χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τη «δημοσκοπική κατάντια» του ΠΑΣΟΚ και από την άλλη «υποβάλλουν τα σέβη τους στον κ. Σαμαρά, μιλώντας, ωστόσο, για Κεντροαριστερά», και σημείωσε ότι «αυτοί ερωτεύτηκαν την κυβερνητική εξουσία».