Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Με επιτυχία το bazaar του "ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ"



Μεγάλη επιτυχία είχε το " bazaar ", που διοργάνωσαν από κοινού ο φιλοζωικός σύλλογος Ναυπλίου " ΟΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ " και η Ακαδημία χάντμπωλ του ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ναυπλίου.
Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και ενίσχυσε την προσπάθεια των διοργανωτών. Μαζεύτηκε ένα σεβαστό ποσό, το οποίο δωρήθηκε στο φιλοζωικό σύλλογο για τις ανάγκες που έχει σε τροφές, φάρμακα, στειρώσεις και άλλα.
Ψυχή της διοργάνωσης αυτής ήταν η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και προπονήτρια της Ακαδημίας χάντμπωλ του ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ κα Πένυ Αρσενοπούλου που με τις αθλήτριες της, έδωσαν ένα άλλο χρώμα στο γεγονός και ακούστηκαν  πολύ θετικά σχόλια από τους περαστικούς , που μικρά παιδιά και μάλιστα αθλητές συμμετέχουν σε τέτοιου είδους εκδήλωση .


Τα παιδιά πέρασαν το μήνυμα για τα αδέσποτα ζώα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ήταν μιά πολύ καλή διαφήμιση για την ίδια την πόλη, που στο παρελθόν κατηγορήθηκε για τις δηλητηριάσεις των αδέσποτων.
Συγχαρητήρια αξίζουν και στον φιλοζωικό σύλλογο "ΟΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ"  διότι έδειξαν στους επισκέπτες, ότι το Ναύπλιο έχει πολιτισμό και σεβασμό προς τα ζώα.

Παράλληλα ο Αργολικος έκανε και ένα διαγωνισμό, όπου νικητής ήταν ο κ. Μπαλαμός Αντώνιος, ο οποίος με τον αριθμό 14.700 ήταν ο μοναδικός, που ήταν πιο κοντά στον πραγματικό αριθμό που ήταν 14.731, και πήρε το έπαθλο των 200 ευρώ. 
http://argonafplia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: