Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2012

Γ. Παναγιωτακόπουλος: Να αποχωρήσει τώρα το ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση


Γ.Μανιάτης: Η κεντροαριστερά έχει μέλλον
 ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, κατά την ομιλία του σε σύσκεψη στελεχών, που οργάνωσε στη Θεσσαλονίκη η Αριστερή Πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ.

Για το ΠΑΣΟΚ είπε ότι έφτασε στο «έσχατο σημείο εκφυλισμού» από μια «μικρή, ανιστόρητη και γραφειοκρατική κάστα» ηγετικών στελεχών. «Μετατράπηκε σε ένα κόμμα χωρίς στελέχη, χωρίς διαδικασίες και προοπτική, σε ένα κόμμα-χυλό, που υλοποίησε Θατσερικού τύπου πολιτικές» σημείωσε.
Επιτέθηκε εναντίον εκείνων οι οποίοι -όπως είπε- χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τη «δημοσκοπική κατάντια» του ΠΑΣΟΚ και από την άλλη «υποβάλλουν τα σέβη τους στον κ. Σαμαρά, μιλώντας, ωστόσο, για Κεντροαριστερά», και σημείωσε ότι «αυτοί ερωτεύτηκαν την κυβερνητική εξουσία».


Μίλησε για κάποιους, που, κινούμενοι στα όρια της «πολιτικής σχιζοφρένειας», είναι «γυρολόγοι» των καναλιών και των ΜΜΕ και όσο διατηρούσαν τις υπουργικές θέσεις, όλα πήγαιναν καλά, ενώ τώρα διαγράφουν την ιστορική διαδρομή του ΠΑΣΟΚ. Άλλοι, παρατήρησε ο κ. Παναγιωτακόπουλος, «μετεξεταστέοι» στο μάθημα των Μνημονίων συνδέουν την επιτυχία της χώρας με την υπουργοποίησή τους. Άλλοι χαρακτηρίζουν «φούσκα» το ΠΑΣΟΚ, ξεχνώντας τα οφέλη, που είχαν οι ίδιοι, και κάποιοι «που το ΠΑΣΟΚ τους πληρώνει πλουσιοπάροχα, αρθρογραφούν υπέρ της αναγκαιότητας άμεσης και γρήγορης κηδείας του» τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: