Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Θρασίμια της Πολιτικής



Ανδρέας Κούτρας
Οφείλουμε όλοι μας μετ’ ατερμόνως υιϊκής λατρείας να ευγνωμονούμε τον κύριον Ανδρέαν Λοβέρδον όστις από ταπεινώς ορμομένων συναισθημάτων, δια μίαν εισέτι φοράν επέδειξεν απαράμιλλον και αξίαν θαυμασμού πολιτικήν όσφρησην και θάρρος. Διακατεχόμενος εξ αλτρουιστικών και αναμφιβητήτως πανυψίστων πατριωτικών αισθημάτων διεκήρυξε, ότι ούτος έτοιμος εστί να γευθεί το όξος, ίνα σώσει ημάς και την ημετέραν πατρίδα από το εωσφορικόν ΠΑΣΟΚ, την Βεελζεβουλικήν ΝΔ, τον σατανικόν ΣΥΡΙΖΑ και τους λοιπούς αιρετικούς, ή ετεροδόξους σχηματισμούς. Ο Ανδρέας Λοβέρδος ως άμωμος παρθένος της πολιτικής, ο οποίος ελούσθη την τελευταίαν δεκαετίαν εις το διαφθοροποιόν φως του ΠΑΣΟΚ, είναι ο καινός ανύστακτος σωτήρ του έθνους. Ο δικός μας Ανδρέας, που ανήγαγε την δημόσια διαπόμπευση οροθετικών ιεροδούλων σε ύψιστο εργαλείο πολιτικής ευθύνης.

Δεν είναι μόνος. Υπάρχουν δε πλήθη αγνών και χρηστών πολιτικών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι όλα αυτά τα έτη είχαν τυφλωθεί από αγγέλους του σατανά και μαγικά ξόρκια βουντού για να υπερασπισθούν μετά πίστεως, μανίας και φανατισμού την αθωότητα του Κυρίου Τσοχατζόπουλου και άλλων συνεργατών τους, την ανυπαρξία οικονομικών σκανδάλων, την διαφθορά, το ρουσφέτι, την συναλλαγή, την βρώμα και την δυσωδία, όταν δεν τους συνέφερε. Είναι όλοι αυτοί, που στήριζαν και ψήφιζαν τον νόμο περί ευθύνης υπουργών και μετά μας λέγανε πως μαζί τα φάγαμε, όπως ο βιαστής που λέει πως έφταιγε το θύμα που δεν είπε όχι. Ο σκοπός πάντα καθαγίαζε τα μέσα, ιδίως τα μέσα του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και των συνοδοιπόρων των.


Τώρα λοιπόν, που το ΠΑΣΟΚ και το κακέκτυπό του η ΝΔ έχασαν το προνόμιο να μοιράζουν ξένα χρήματα, τα μάγια λύθηκαν και οι άγγελοι του κακού εφτερούγισαν. Μπορούμε πλέον να δούμε τους πραγματικούς, τους ηθικούς και άοκνους εργάτες του δημοσίου συμφέροντος. Είναι αυτοί που ένιωσαν την θαλπωρή και το συγχωροχάρτι του ΣΥΡΙΖΑ ή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και φασιστοειδών τύπου Χρυσής Αυγής. Είναι όμως και αυτοί, που δεν πρόλαβαν και αναζητούν την κάθαρση στην πολιτική τους αυτοκτονία. Χωρίς αμφιβολία θα ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά του κ. Λοβέρδου και από άλλα επιθανάτια κόμματα, όπως η ΝΔ. Θα αυθαδιάσουν για άλλη μια φορά, λέγοντας πως προσπάθησαν, αλλά το σύστημα, ανώτερες και αόρατες δυνάμεις δεν τους άφησε.
Έτσι θα δώσουν μία ακόμα πολύτιμη ευκαιρία στους ψηφοφόρους, να τους μαυρίσουν και να τους στείλουν στα τάρταρα της πολιτικής. Για αυτό και μόνο το λόγο τα κόμματα των διαφόρων νεο-παλαιών-Πασόκων, δήθεν σοσιαλοδημοκρατών, νεο-φασιστών επιτελούν ψυχοθεραπευτικό, αν όχι θεάρεστο έργο. Είναι όλοι τους θρασίμια της πολιτικής. Ψοφίμια, που δεν νεκρανασταίνονται και δυστυχώς δεν λένε να αποσυντεθούν γρήγορα. Όψιμοι εθνοσωτήρες, που για χρόνια ανέβαιναν την γλοιώδη σκάλα της οργανωμένης κλεπτοκρατίας των κομμάτων. Ζόμπι της πολιτικής που όσο πιο γρήγορα τους θάψουμε τόσο πιο γρήγορα θα ανθήσουν νέες ελπιδοφόρες πολιτικές δυνάμεις. Κακεντρεχείς και λοιποί βάρβαροι τω λόγω, θα αναφωνήσουν ΟΥΣΤ απ' εδώ. ΟΥΣΤ και πάλι ΟΥΣΤ.
*Ο Ανδρέας Κούτρας εργάζεται στο Λονδίνο ως αναλυτής του Ευρωπαϊκού χρέους και τραπεζικών προϊόντων στην ITC Markets. Ως φυσικός ειδικεύεται στην Γενική θεωρία της Σχετικότητας και την Κοσμολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: