Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ



Γιατί άραγε δεν θα έπρεπε να "εκσυγχρονιστεί" η χώρα σου; Γιατί θα έπρεπε να ζήσει; Τι έβγαλε η χώρα σου Ελληνάκο;

Μπουμπούκια έβγαλε. Μπουμπούκια σαν και εσένα, που όταν τα κονόμησαν ξέχασαν την καταγωγή τους και έτρεξαν να μπουν στα Ευρωπαϊκά και Αμερικανικά σαλόνια. Είναι φεντεραλιστές λένε, και εννοούν ας πάει στο διάολο η Ελλάδα αν είναι εγώ να τα κονομάω.

Μπουμπούκια έβγαλε. Μπουμπούκια σαν και εσένα, που όταν έγιναν πολιτικοί την ξεπούλησαν κομμάτι-κομμάτι για να αυξήσουν τα μηδενικά στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

Άλλοι κάνουν τους αριστερούς και άλλοι τους δεξιούς για να ασχολείσαι και εσύ με αυτές τις βλακείες.



Μπουμπούκια έβγαλε. Μπουμπούκια σαν και εσένα, που όταν έγιναν δημοσιογράφοι άρχισαν να "τα πιάνουν" από αριστερά και δεξιά. Δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό άλλα να λένε τη μια στιγμή και άλλα την επομένη, αναλόγως από που τα παίρνουν. Σε οδηγούν στον γκρεμό και χαίρονται γιατί αυτό τους λογίζεται ως επιτυχία.

Μπουμπούκια έβγαλε. Μπουμπούκια σαν και εσένα, που όταν έγιναν συνδικαλιστές ξεπουλήσανε τους συναδέλφους τους για την προσωπική τους ανέλιξη. Τους πιο πετυχημένους από δαύτους τους έκανες βουλευτές και ψήφισαν τα μνημόνια εναντίον σου.

Ανώνυμος
ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑΚΟ

Σου είναι δύσκολο να σκεφτείς έξω και πάνω από τα κόμματα. Πρέπει όμως να αντιληφθείς ότι ο κύκλος της ζωής τους έκλεισε. Τώρα καταρρέουν και θέλουν να πάρουν και εσένα μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: