Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012

Το Δημοτικό συμβούλιο Ναυπλιέων στο πλευρό των πέντε ΑΜΕΑ της ΔΕΥΑΝ


To Argonafplia.gr  πρωτοστάτησε στην κινητοποίηση για ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και την στήριξη στους πέντε εργαζόμενους πριν ένα περίπου μήνα, 
Η απόφαση της ΔΕΥΑΝ με την οποία η επιχείρηση προχώρησε στην απόλυση πέντε ατόμων- τα οποία είχαν προσληφθεί με ειδικό καθεστώς μετά την ολοκλήρωση του επιδοτούμενου προγράμματος του ΟΑΕΔ για ΑΜΕΑ-, συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Ναυπλιέων μετά από εισήγηση των κυρίων Σαλεσιώτη και Βασιλείου.
Το σώμα κατέληξε στο ότι, από τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν προκύπτει ότι η συγκεκριμένη απόφαση της ΔΕΥΑΝ είναι άκυρη διότι δεν ελήφθει με την απαιτούμενη πλειοψηφία του συνόλου που απαιτείται σε έκτακτες ψηφοφορίες.

Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να στηρίξει των αγώνα των πέντε αυτών ατόμων να διατηρηθούν στις θέσεις τους και κάλεσε τους δημοτικούς συμβούλους που συμμετέχουν στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΝ να ευθυγραμμίσουν τις αποφάσεις τους στο πνεύμα της συγκεκριμένης απόφασης του.
ο άνθρωπος αυτός είναι επιεικώς ανεπαρκής για την πόστο που του έχουν αναθέσει.Και εξηγούμαστε:
Στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ναυπλιέων ο κ Αρματάς ερωτήθηκε από τον δημοτικό σύμβουλο και αρχηγό της ελάσσονος αντιπολίτευσης Χ.Γραμματικόπουλο για τον αν κατά την απόφαση του να απολύσει η ΔΕΥΑΝ τους ΑΜΕΑ είχε ενημερώσει τον δήμαρχο Δ.Κωστούρο, για να δώσει την απάντηση πως: "όχι δεν τον είχα ενημερώσει" και πως "ο δήμαρχος δεν ήξερε τίποτα, την επόμενη τον ενημέρωσα". Φυσικά το ίδιο ανέφερε και ο δήμαρχος "εγώ δεν ήξερα τίποτα".

Αν δεν κάνουμε λάθος (που δεν κάνουμε) είναι η δεύτερη φορά που ο κ. Αρματάς (συλλαμβάνετε) να μην ενημερώνει τον δήμαρχο (όπως λέει) για πολύ σημαντικές αποφάσεις που παίρνει η ΔΕΥΑΝ και που εκθέτουν τον δήμο Πανελληνίως (θυμηθείτε τι έγινε με τον Ανάβαλο στο πόσιμο νερό των Ιρίων και τώρα με το θέμα των ΑΜΕΑ της ΔΕΥΑΝ, να παίζει σε όλη την Ελλάδα πως ο δήμος Ναυπλίου απολύει ΑΜΕΑ). Και στις δυο περιπτώσεις ο κ.Αρματάς δεν είχε ενημερώσει τον δήμαρχο...
αργολικές ειδησεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: