Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Αλβανοί είχαν ρημάξει τα σπίτια στην Αργολίδα και διέφευγαν με τα αυτοκίνητα των θυμάτων


Εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Ναυπλίου, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια, στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας και διέφευγαν με τα οχήματα των ιδιοκτητών.

Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε σπίτια, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο Αλβανών, ηλικίας 25 και 21 ετών, μέλη της εγκληματικής ομάδας, οι οποίοι κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.



Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι, οι δύο Αλβανοί, μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών τους, από τα μέσα Μαρτίου, έως και τα τέλη Αυγούστου, είχαν διαπράξει έξι διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια, στα Λευκάκια, στο Νέο Ροϊνό, στην Άρια και στο Δρέπανο Αργολίδας, στις πέντε από τις οποίες, είχαν αφαιρέσει ισάριθμα αυτοκίνητα των ιδιοκτητών, με τα οποία είχαν διαφύγει.

Επίσης, ένα από τα οχήματα που είχαν αφαιρέσει, το έδωσαν σε δύο Ιρακινούς 34 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων, σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Συνολικά από τη δράση τους, είχαν αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, με αξία που ξεπερνά τις 4.500 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: