Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Γενική πολιτική απεργία διαρκείας ΤΩΡΑ!!


Υπογράφουμε στην παραπάνω διεύθυνση, να δείξουμε στους «συνδικαλιστοπατέρες» ότι ο κόσμος ΔΕΝ είναι αδιάφορος όπως ισχυρίζονται, ΑΥΤΟΙ είναι ξεπουλημένοι!!!
Αυτός είναι ο στόχος της συλλογής υπογραφών.


Εδώ και δύο περίπου χρόνια η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σε αγαστή συνεργασία με τη ντόπια και ξένη ελίτ έχουν επιδοθεί σε μία άνευ προηγουμένου επίθεση ενάντια στο σύνολο των εργαζομένων, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και παγκόσμια!

Πέρα από την βάρβαρη επιδρομή , που συνεχώς εντείνεται, ενάντια στα εισοδήματά μας, "ξηλώνονται" παράλληλα τα εργασιακά μας δικαιώματα , κεκτημένα αιώνων, που έχουν κατοχυρωθεί με το αίμα και τις θυσίες των εργαζόμενων.
Οι άνεργοι συνεχώς αυξάνονται και οι συνταξιούχοι παίρνουν φιλοδώρημα αντί για την σύνταξη που έχουν ήδη πληρώσει με την εργασία τους !!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ !!
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ!!!

Πριν μας οδηγήσουν στην πλήρη εξαθλίωση, όλοι εμείς που υπογράφουμε αυτό το κείμενο, εκτιμάμε ότι αγώνες χωρίς καλή προετοιμασία, χωρίς κλιμάκωση με στόχο τη νίκη, που θα καλλιεργήσει τον ενθουσιασμό και τη μαζική συμμετοχή, 
απεργίες δηλαδή εθιμοτυπικές, όχι μόνο δεν βοηθούν, αλλά σπέρνουν απογοήτευση και απλά και μόνο δικαιολογούν τον ρόλο των συνδικαλιστοπατέρων.


Την νίκη θα φέρει μόνο μια
ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
μέχρι να ανατραπεί αυτή η πολιτική και να φύγει από τη χώρα η τρόικα !

ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ,
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ !!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: