Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..


και ενώ Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων συνεδρίασε στην Τρίπολη και Αποφασίστηκε ομόφωνα να συνταχθούν εξώδικα από τους Δήμους προς τη Δ.Ε.Η. για να μη γίνεται διακοπή ρεύματος. ο βενιζελος απειλει τους δημαρχους. KAI AMΦΙΣΒΗΤΕΙ ..ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ,ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΗ.



Επίθεση κατά των δημάρχων «Δεν πληρώνω» εξαπέλυσε κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου παρουσίασης του προϋπολογισμού ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Β. Βενιζέλος. Ο κ. Βενιζέλος μίλησε για «τοπικό συντεχνιασμό και συνδικαλισμό» στον οποίο έχουν προσχωρήσει κάποιοι δήμαρχοι, υπογραμμίζοντας με έμφαση: «Δεν είναι αυτοί οι αιρετοί και εμείς υπεύθυνοι για τα δύσκολα μέτρα. Αιρετοί είναι κατεξοχήν αυτοί που εκλέγονται στη Βουλή.




ΕΠΙΣΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣΕ  ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΗ
Επειδή η προσωρινή διάταξη του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Καλαμάτας έχει εκδοθεί καθ΄ υπέρβαση της δικαιοδοσίας των πολιτικών δικαστηρίων σε σχέση με ζητήματα βεβαίωσης και είσπραξης φόρων και τελών, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους θα προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου να μη δημιουργούνται ψευδείς εντυπώσεις στους πολίτες.”

Δεν υπάρχουν σχόλια: