Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010

ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ -“ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

Μήνυμα που μας έστειλε υποψήφιος
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία


ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ
ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ  ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΤΑ ΦΙΧΤΙΑ. ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ “ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΣ”. ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ.
ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ  ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΕΟΥΣ  ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙ  ΑΣΧΗΜΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ  ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΛΑ  ΩΣ ΘΕΑΤΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ  ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ. ΓΙΑΤΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΤΕΧΩ ΣΤΟ  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΑΡΓΟΥΣ - ΜΥΚΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ  ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.

ΓΙ ΑΥΤΑ ΖΗΤΩ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ “ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ” ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ  ΣΩΤΗΡΗ ΚΩΤΣΟΒΟ. 


http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: