Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

να χαρώ εγώ…. ανακύκλωση


Ενδιαφέρον άρθρο από την Δέσποινα Δημοτση,που αρθρογραφεί και στην εφημερίδα παρατηρητής

Μέρες εκλογών και η «επιστράτευση» παντός είδους απαραίτητη. Είτε υπάρχει κάτι είτε όχι πρέπει να το παρουσιάσουμε αλλιώς χανόμαστε!!!
Και φυσικά η ανακύκλωση είχε την τιμητική της για ακόμα μια φορά. Μόνο που τώρα είναι ολίγον…. «μαϊμού» διότι απλά μόνο με την ονομασία της έχουν να γίνουν πολλά λογοπαίγνια του τύπου
«Εμείς καταφέραμε να υλοποιήσουμε τον θεσμό της ανακύκλωσης που είχε ανάγκη ο τόπος». Και επειδή αυτή την πρόταση θα την ακούσουμε και θα φρίξουμε ας πάμε να κάνουμε κάποιες ερωτήσεις διότι από το τίποτα το μόνο που μπορεί να γεννηθεί είναι … το τίποτα.
Περνάω λοιπόν από το κυκλικό της πόλης του Κρανιδίου και βλέπω τους μπλε κάδους (της δήθεν ανακύκλωσης) δίπλα στους πράσινους (των απορριμμάτων) Λοιπόν οι μπλε κάδοι της ανακύκλωσης είναι γεμάτοι με απορρίμματα και είναι λογικό αυτό διότι κανένας δεν έχει ειδοποιηθεί για αυτήν την κίνηση του Δήμου. Μάλλον έγινε νύχτα και κατόπιν πολλής σκέψης, διότι όποιος δεν έχει επιχειρήματα ότι έκανε κάποιο έργο στον τόπο, προσπαθεί να «πιαστεί από τα μαλλιά του» λόγω προεκλογικής περιόδου!!!
Πάμε τώρα στις εύλογες ερωτήσεις που ο καθένας δημότης έχει στο μυαλό του :

Όλο το ενδιαφέρον άρθρο στην σελίδα της ΕΔΩ


http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: