Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Άργος: Ληστές τράπεζας πυροβόλησαν και τραυμάτισαν αστυνομικό


Πανικός λίγο μετά τις 08.00 και άγρια καταδίωξη των κακοποιών
- Στο νοσοκομείο ο άτυχος αστυνομικός - Οι δράστες είχαν τρυπώσει στην τράπεζα πριν ανοίξει... Όλα έγιναν λίγο μετά τις 08.00.
Ο υποδιευθυντής του υποκαταστήματος της Εθνικής τράπεζας άνοιξε και όταν έκανε λίγα βήματα, βρέθηκε αντιμέτωπος με τους ένοπλους δράστες, που είχαν μπει μέσα από την πίσω πόρτα. Του ζήτησαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο.
Ο υποδιευθυντής τους είπε ότι δεν είχε τα κλειδιά και έπρεπε να περιμένουν, μέχρι να έρθουν και οι υπόλοιποι υπάλληλοι... Άτομα που έτυχε να περνούν έξω από την τράπεζα, κατάλαβαν ότι πρόκειται για ληστεία και ειδοποίησαν την αστυνομία.
Όταν τα περιπολικά φάνηκαν στην άκρη της οδού Καρπετοπούλου, που βρίσκεται η τράπεζα, οι δράστες ειδοποιήθηκαν από τον τσιλιαδόρο τους και έφυγαν γρήγορα για να γλιτώσουν τη σύλληψη. Μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και ακολούθησε άγρια καταδίωξη

. Κάποια στιγμή και ενώ το αυτοκίνητο των δραστών, είχε πίσω του δύο περιπολικά, ένας από τους ληστές έβγαλε το χέρι του από το παράθυρο και πυροβόλησε προς το μέρος των περιπολικών. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί στο χέρι ένας από τους αστυνομικούς, που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Η καταδίωξη συνεχίζεται με την αστυνομία να έχει στήσει μπλόκα σε κεντρικούς δρόμους και εξόδους της πόλης
... πηγη  http://www.argoliki.gr/
http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: