Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Πατσατζόγλου: "Ζούμε ένα όνειρο"





Ενθουσιασμένος, αλλά και με πλήρη αίσθηση της ευθύνης στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής, εμφανίστηκε ο Χρήστος Πατσατζόγλου, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου. Σπυρόπουλος: "Τιμή μου και μόνο που βρίσκομαι εδώ".

"Και εγώ, αλλά και οι υπόλοιποι ζούμε ένα όνειρο. Αυτό σημαίνει για έναν ποδοσφαιριστή η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο", είπε ο έλληνας διεθνής, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στο πρώτο παιχνίδι με τη Ν.Κορέα. "Ανυπομονούμε για το πρώτο παιχνίδι. Πιστυεύω ότι είναι το πιο σημαντικό για την πορεία μας. Θέλουμε πολύ να νικήσουμε για να έχουμε πιθανότητες πρόκρισης. Σίγουρα, δεν πρέπει να χάσουμε", επεσήμανε.


Ο Χρήστος Πατσατζόγλου, είπε ότι το εθνικό αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει δεί την Ν.Κορέα σε πολλούς αγώνες σε DVD. "Ο προπονητής μας, μας έχει εξηγήσει πολλά για την τακτική τους. Ο πιο γνωστός παίκτης τους είναι ο Παρκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,αλλά δενε είναι ο μόνος καλός. Έχουν μια ομάδα που στηρίζεται στο σύνολο, αλλά εμείς έχουμε πλεονέκτημα στις στημένες φάσεις", κατέληξε.

Χάνει την πρεμιέρα ο Μόρας

Από την πλευρά του, ο Νίκος Σπυρόπουλος, όταν ρωτήθηκε αν θα αγωνιστεί δήλωσε: "Και μόνο που είμαι εδώ, είναι ξεχωριστή τιμή. Δεν ξέρω αν θα αγωνιστώ. Είμαι έτοιμος, αλλά είναι θέμα του προπονητή να το αποφασίσει".

Αφοπλιστική ήταν η απάντηση του Έλληνα αμυντικού όταν ρωτήθηκε από Νοτιοκορεάτη δημοσιογράφο, αν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στην δεξιά πλευρά, που είναι η πιο δυνατή πλευρά της Ν.Κορέας: "Αυτοί είναι έτοιμοι να με αντιμετωπίσουν;", είπε.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον αγώνα της πρεμιέρας: "Το στυλ του παιχνισιού μας είναι στάνταρ και δε νομίζω ότι θα κάνουμε αλλαγές για το συγκεκριμμένο παιχνίδι. Όλοι καταλαβαίνουμε τη σημασία του παιχνιδιού και θα κάνουμε ο,τι μπορούμε, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε", κατέληξε.
http://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: