Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Ο αθλητής του ΑΣ ΑΡΓΟΥΣ έφτασε ως τα ημιτελικά.


Η Ελλάδα που αντιστέκεται, η Ελλάδα που επιμένει! Τα παιδιά της αυτό δείχνουν κάθε φορά που περνούν τα σύνορά της μαζί και ο Μάριος Τσουρδίνης που ανήκει στα νέα «αστέρια» του Τάε κβον ντο στη χώρα μας. Χθες, στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Αγ. Πετρούπολης ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου των νικητών στην κατηγορία των -58κ. Ο αθλητής του ΑΣ ΑΡΓΟΥΣ έφτασε ως τα ημιτελικά.

Εκεί τον περίμενε ο Ρώσος Αλαν Νογκάεφ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το πλεονέκτημα της έδρας και νίκησε τον Ελληνα αθλητή 12-9. Μέλη της ελληνικής αποστολής διαμαρτυρήθηκαν πως ο Τσουρδίνης είχε κακή διαιτησία. Οπως και να ‘χει με χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε... άνοιξε νωρίς τον χορό των διακρίσεων, καθώς το Σάββατο αγωνίζεται στην Αγ. Πετρούπολη ο δις αργυρός Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης και μία μέρα νωρίτερα ο αδερφός του Ανέστης.
 Βελτίωση Ο Τσουρδίνης δεν έχει την εμπειρία άλλων αθλητών στις διεθνείς διοργανώσεις. Πάντως, στη διαδρομή του ως το βάθρο έδειξε ότι βελτιώνεται από αγώνα σε αγώνα. Στον πρώτο γύρο νίκησε με 1-0 στον «ξαφνικό θάνατο» (17-17 έπειτα από 3 γύρους) επί του Ιβάν Ζρίνουσιτς από τη Βοσνία/ Ερζεγοβίνη. Στον δεύτερο γύρο εμφανίστηκε πιο έτοιμος και επικράτησε 10-6 του Βέλγου Τζέρεμι Λε Ντουκ. Στα προημιτελικά βελτιώθηκε κι άλλο και πήρε εύκολη νίκη κόντρα στον Λιράν Μαλάχι (Ισραήλ) με 9-4, ενώ η πορεία του προς την κορυφή σταμάτησε στα ημιτελικά, όπου με αντίπαλο τον Ρώσο Αλαν Νογκάεφ ηττήθηκε 12-9. http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: