Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Να ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ οι ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ για την ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ στην ΑΡΓΟΛΙΔΑ;;;



H ΣΕΛΙΔΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΟ FACE BOOK ΕΔΩ
Χρόνια τώρα ακούμε ότι θα αρχίσει η Ανακύκλωση στην Αργολίδα, αλλά δεν βλέπουμε Ανακύκλωση. Αυτό που βλέπουμε είναι μεμωνομένες προσπάθειες, κύρια σε σχολεία, από ευαισθητοποιημένους εκπαιδευτικούς. Μόνη σχετικά αξιόλογη κίνηση είναι αυτή στους δήμους Ασκληπιείου και Επιδαύρου.

Ακούμε λόγια αλλά δεν βλέπουμε έργα. Δεματοποιητές αγοράστηκαν αλλά "κοιμούνται". Συσκέψεις γίνονται με τον υφυπουργό μας να τάσσεται "υπέρ της ανακύκλωσης με κάθε κόστος"...όπως και όλοι οι πολιτικοί μας να είναι θετικοί... το ίδιο και οι αυτοδιοικητικοι... αλλά έργα δεν φαίνονται...

ΕΜΕΙΣ οι πολίτες της Αργολίδας, μέλη του Facebook, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ την προσπάθεια του www.ARGONAFPLIA.gr :

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ μέσω των προεκλογικών τους θέσεων, όσοι κατέβουν υποψήφιοι στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, με όποιο κόμμα και αν συνεργάζονται, σε όσους δήμους θα υπάρχουν τότε ...ότι ΘΑ ΕΧΟΥΝ το θέμα της ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ στις τρεις πρώτες θέσεις του Προγράμματος τους και της δράσης τους.

Επίσης ότι αυτοί που θα εκλεγούν, αν δεν δραστηριοποιηθούν στο θέμα με κάθε δυνατό και μάχημο τρόπο, ΤΟΤΕ δεν θα παραπονεθούν, αν οι πολίτες της Αργολίδας τους γυρίσουν την πλάτη και τους προβάλλουν σαν παραδείγματα δημοσίων ανδρών προς αποφυγή... αφισσοκολλώντας τους...!!!


Είμαστε αποφασισμένοι, στις επόμενες Δημοτικές εκλογές το σύνθημα της Ανακύκλωσης να αποτελέσει το Πρώτο θέμα συζήτησης... καιρός να ευαισθητοποιηθούμε όλοι παραπάνω....!!!
Να ΠΑΨΕΙ στη γη μας που ακόμη είναι θαμμένα έργα πολιτισμού των προγόνων μας, να θάβουμε χιλιάδες τόννους σκουπίδια...

Η δημοσκόπηση αυτή μέσω του Facebook, θα κρατήσει μέχρι τις 25 Ιανουαρίου και το αποτέλεσμα της θα δημοσιοποιηθεί ηλεκτρονικά και μέσω του τύπου, σε όλους τους τοπικούς άρχοντες, έλληνες βουλευτές, έλληνες ευρωβουλευτές και στον αρμόδιο ευρωπαίο επίτροπο στις Βρυξέλλες.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Είναι ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ -ΟΧΙ εκδήλωση... μόνο ψηφίζετε

ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ...κάνετε κλικ στο κουτάκι ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΩ
ΑΝ ΟΧΙ ... κάνετε κλικ στο κουτάκι ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια: