Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2010

Πορτοκαλοπαραγωγοί έκοψαν την Πελ/νησο στα δύο!Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους οι πορτοκαλοπαραγωγοί - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
1

Με περισσότερα από 100 τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα έκλεισαν την εθνική οδό Σπάρτης-Τρίπολης...

στο ύψος της γέφυρας του Ευρώτα. Με αυτόν τον τρόπο, ουσιαστικά κόβουν την Λακωνία από την υπόλοιπη Πελοπόννησο. Οι πορτοκαλοπαραγωγοί ζητούν από την κυβέρνηση να στηρίξει το εισόδημά τους και δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις καθώς όπως λένε, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων από και προς την Λακωνία γίνεται κυρίως μέσω του ορεινού επαρχιακού δρόμου Σπάρτη-Καστόρι-Γεωργίτσι-Μεγαλόπολη ή μέσω Ταϋγέτου.

Στο νομό Αργολίδας τώρα, περίπου 200 πορτοκαλοπαραγωγοί πήγαν με τα τρακτέρ τους έξω από το κτίριο της νομαρχίας. Στο προαύλιο έριξαν κλούβες με πορτοκάλια. Με τα πανό και τα συνθήματά τους εξέφρασαν την οργή τους για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, η οποία όπως λένε, τους αφήνει αβοήθητους στην χειρότερη στιγμή που έχουν βρεθεί τα τελευταία χρόνια...

Εκπρόσωποι των παραγωγών συναντήθηκαν με το νομάρχη Αργολίδας και στη συνέχεια έφυγαν χωρίς να κλείσουν κάποιο δρόμο...

1 σχόλιο:

ksipnistere είπε...

Προς το Blog σας

Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δόση βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..

www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr