Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Παραμένει στη Νέα Δημοκρατία ο Γιάννης Μανώλης

Έκλεισε το θέμα με τον Γιάννη Μανώλη, αφού με δήλωσή του ο βουλευτής Αργολίδας σημειώνει ότι ουδέποτε είχε πρόθεση να δημιουργήσει πρόβλημα στη ΝΔ.

Σχετική δήλωση διένειμε η ΝΔ, σημειώνοντας: «Με επιστολές του, ο βουλευτής Αργολίδας κ. Γιάννης Μανώλης έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του Κόμματος.

» Μετά τις εξηγήσεις που δόθηκαν από τον βουλευτή, η παραίτησή του δεν έγινε αποδεκτή, αφού, άλλωστε, ουδέποτε του εζητήθη» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΝΔ.

Εξάλλου, ο Γιάννης Μανώλης δήλωσε: «Είναι αυτονόητο ότι ποτέ δεν είχα πρόθεση να δημιουργήσω προβλήματα στο Κόμμα και την Κυβέρνηση». Το πρωί ο κ. Μανώλης έστειλε επιστολές στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γιάννη Τραγάκη και τον Λευτέρη Ζαγορίτη.

Όπως μετέδωσε το Mega, στην πρώτη επιστολή του, προς τον κ. Τραγάκη, ο Γ.Μανώλης υπεραμύνθηκε των απόψεών του, τις οποίες θεωρεί, όπως σημειώνει, σύμφωνες με τις αρχές που έθεσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Ο βουλευτής Αργολίδας κάλεσε στη συνέχεια τον γραμματέα της ΚΟ, που χθες αποδοκίμασε ανοιχτά τις δηλώσεις του, να κάνει δεκτή την παραίτησή του αν θεωρεί ότι όσα είπε αντιβαίνουν στις αρχές της ΝΔ.

Η δεύτερη επιστολή, προς τον κ. Ζαγορίτη, έχει αντίστοιχο περιεχόμενο. Σε αυτή καλούσε τον γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας να κάνει δεκτή και την παραίτησή του από το κόμμα αν θεωρεί ότι όσα είπε αντιβαίνουν στις αρχές της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: