Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

"Φεύγω από βουλευτής. Μπορεί να φύγω και από το κόμμα"

Αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από βουλευτής ακόμη και να αποχωρήσει από τη Νέα Δημοκρατία ο Γιάννης Μανώλης, σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις στις οποίες προέβη προς τη «zouglagr».http://www.zougla.gr/news.php?id=23943

Σε νέα περιδίνηση εισήλθε, από χθες Τρίτη, η Νέα Δημοκρατία με την εμπλοκή του βουλευτή Αργολίδας στη διαδοχολογία. Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ. κάλεσε το βουλευτή να δώσει εξηγήσεις αλλά ο κ. Μανώλης έχει εντελώς διαφορετική άποψη. Αρνήθηκε να συναντηθεί με τον κ. Τραγάκη και σύμφωνα με πληροφορίες λίγο αργότερα είχε μία κρίσιμη συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής, κ. Σιούφα.

Ο κ Μανώλης, μιλώντας στη «zougla.gr», είπε πως το πιθανότερο είναι να μην παραμείνει βουλευτής αλλά και το ότι είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει και από το κόμμα. «Πάνω απ’ όλα αξιοπρέπεια», είπε ο κ. Μανώλης για να συνεχίσει «Εγώ είμαι ελεύθερος και θα λέω ό,τι θέλω».Ο βουλευτής Αργολίδας ενεπλάκη χθες, Τρίτη, σε μία έντονη αντιπαράθεση με στελέχη της Ν.Δ. μετά την αιφνιδιαστική δήλωσή του, πως ο Κώστας Καραμανλής πρέπει να παραμείνει αρχηγός του κόμματος, έστω και αν ηττηθεί στις επόμενες εκλογές. Παράλληλα, ο κ. Μανώλης άφησε σαφείς αιχμές κατά της Ντόρας Μπακογιάννη. Το βουλευτή κατηγόρησε μερίδα των στελεχών της Ν.Δ. και για ηττοπαθή στάση, αφού έφερε στην ημερήσια διάταξη και την πιθανότητα να ηττηθεί το κόμμα του, αλλά και αναφέρθηκε στην «επόμενη ημέρα» της ήττας, στηρίζοντας τον Κώστα Καραμανλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: