Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018

Εκτός Νέας Δημοκρατίας ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος


Με ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, γνωστοποίησε την απόφαση του Πρόεδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη για την διαγραφή του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Αργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος.»

επικροτήσει την άθλια επίθεση εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη μέσω ενός χυδαίου σχολίου στο Facebook. Μάλιστα τότε είχε ισχυριστεί ότι το σχόλιο δεν έγινε από τον ίδιο αλλά από συνεργάτη του.


Ωστόσο, σήμερα Παρασκευή «ξαναχτύπησε» με ένα νέο χυδαίο παραλήρημα, επιβεβαιώνοντας επί της ουσίας ότι ακόμη κι αν δεν ήταν ο ίδιος ο «φυσικός αυτουργός» του απαράδεκτου σχολίου για τον κ. Μπουτάρη, σίγουρα ήταν εμπνευστής του.

Οι δηλώσεις που προκάλεσαν τη διαγραφή του
«Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί λέει να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης. Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία. Να βρίζει όποιον θέλει, να λέει τον Καμμένο ότι δεν το γουστάρει και ότι είναι χοντρός. Ότι θέλει ξύλο ο μητροπολίτης Πειραιώς και μύρια χίλια άλλα.
Αυτά όλα μπορεί να τα λέει ο Μπουτάρης γιατί φοράει το καπελάκι. Εμείς επειδή δε φοράμε το καπελάκι δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι», είπε σε απαξιωτικό ύφος ο «γαλάζιος» δήμαρχος.Δείτε παρακάτω την αναφορά του κου Καμπόσου που προκάλεσε την αποπομπή του:

Δεν υπάρχουν σχόλια: