Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Εμετικό σχόλιο Καμπόσου




Σχόλιο ακροδεξιάς κοπής εκάνε ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών σε σελίδα ακροδεξιών αποχρώσεων
Το σχόλιο αφορά τη χθεσινή φασιστική επίθεση στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης από τραμπούκους για την οποία ο Καμπόσος σχολίασε
Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών
Η ανάρτηση της σελίδας έχει χιλιάδες κοινοποιήσεις, σχόλια, και likes. πολλά εκ των οποίων αφορά το εμετικό σχόλιο του Δημάρχου.
Ο εθνικισμός και η πατριδοκαπηλία οδηγούν αργά ή γρήγορα σε πρακτικές τραμπουκικές, φασιστικές εν τέλει συμπεριφορές.



Δεν καταλαβαίνω γιατί πέσαμε από τα σύννεφα. εδω είπε το περιβόητο να πάρουν τα στειλιάρια οι πολίτες..πάντα σε περίοδο κρίσεων ,οι πατριδοκάπηλοι διαμέσων προβοκάτσιας ,και περικεφαλαίων, θα πάνε να εκμεταλλευτούν καταστάσεις ,οδεύοντας προς τον φασισμό, με το γνωστό όπλο. του μισους,,τον εμφύλιο ,τους τραμπουκισμούς.
Μάνος Περράκης



Και επειδή ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, έσπευσε να συνταχτεί υπέρ της βίας που ασκήθηκε στον Μπουτάρη, με σχόλιο "αυτή είναι η μοίρα των προδοτών", σαν πολύ δεν έχουμε ανεχτεί να χαρακτηρίζει όποιον έχει διαφορετική άποψη από τη δική του, ως προδότη; Ξέρει πολύ καλά τι λέει και σε ποιους απευθύνεται, το θέμα είναι εμείς, ως κοινωνία τι κάνουμε; Θα αφήνουμε να χύνει και να δηλητηριάζει αδιαμαρτύρητα με το μίσος του, όποιον θεωρεί αντίπαλο; Έναν άνθρωπο κήρυκα της βίας που δε διστάζει να απειλεί το Κοινοβούλιο; Πάρτε δημόσια θέση, πρώτα εσείς φίλοι Αργείοι και εσείς του Κυριάκου Μητσοτάκη που αύριο θα γίνετε Κυβέρνηση... Δεν μπορείτε να κρύβεστε, ξέρετε τα αποτελέσματα της απάθειας και πόσο τα πλήρωσε η ανθρωπότητα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: