Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

το Circulo Cooperativa απαντά με την μεγαλύτερη αυτό-οργανωμένη μουσική απόδραση και του φετινού καλοκαιριού.


Το βράδυ της Παρασκευής, στην Καραθώνα θα βρίσκονται και δύο από τις αυτοδιαχειριζόμενες δομές της περιοχής περιμένοντας τη συμπαράσταση του κοινού: To Κοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών Άργους και η Αργολική Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης για τους άπορους κρατούμενους των Φυλακών Ναυπλίου.

Για τo Κοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών Άργους μπορείτε να προσφέρετε τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ατομικής υγιεινής. Για τους άπορους φυλακισμένους, είδη ατομικής υγιεινής και τηλεκάρτες.
ην Παρασκευή 21 Αυγούστου, το Circulo Cooperativa, παρουσιάζει την «5η Γιορτή Circulo Cooperativa» στην ελεύθερη προς το παρόν (πριν πουληθεί σε ιδιώτες) παραλία της Καραθώνας.



Σε πείσμα των ημερών, κόντρα στην μιζέρια και τον μαρασμό που καταβάλει τις περισσότερες απόπειρες οργάνωσης οποιασδήποτε πολιτιστικής έκφρασης, το Circulo Cooperativa απαντά με την μεγαλύτερη αυτό-οργανωμένη μουσική απόδραση και του φετινού καλοκαιριού. Και όπως πάντα, με ελεύθερη είσοδο για όλους!

Φέτος θα συμμετέχουν ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, οι Big Nose Attack, η Μαρία Κηλαηδόνη με τον Πάνο Μπίρμπα.

Υ.Γ. Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, συμπαραστέκεται στις αυτό-οργανωμένες δομές αλληλεγγύης της περιοχής μας. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών Άργους και η Αργολική Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης για τους άπορους κρατούμενους των Δικαστικών φυλακών Ναυπλίου θα είναι μαζί μας στην παραλία της Καραθώνας. Συμβάλλουμε δυναμικά στην δράση τους όσοι και όπως μπορούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: