Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014

φυλακίστηκε επειδή παρακολούθησε αγώνα βόλεϊ


Η περιβόητη πολύ μα πάρα πολύ πολιτισμικοτητα,και η γυναίκα ως ζώο.
ΟΙ  Έλληνες αθλητές και αθλήτριες και η ομοσπονδία βόλεϊ ενώνουν τη φωνή τους και συμπαραστέκονται στην Γοντσέχ Γαβαμί, που τόσο άδικα βρίσκεται στη φυλακή
Τη συμπαράσταση της στην Γοντσέχ Γαβαμί εξέφρασε η ΕΣΑΠ, η οποία θα αποστείλει επιστολή διαμαρτυρίας στην FIVB και κάθε αρμόδιο φορέα, συμμετέχοντας και αυτή στην παγκόσμια κινητοποίηση για την αποφυλάκιση της 25άχρονης ιρανοβρετανήςΗ Γαβάμι φυλακίστηκε στις 20 Ιουνίου, επειδή απλά ζήτησε να μπορούν οι γυναίκες να βλέπουν τους αγώνες βόλεϊ. Στις 2 Νοεμβρίου, τα ιρακινά δικαστήρια την έκριναν ένοχη, με την κατηγορία της προπαγάνδας, εναντίον του συστήματος, ενώ πραγματοποιούσε ειρηνική διαδήλωση, έξω από το στάδιο Azadi, στην Τεχεράνη, για την ισότητα στην παρακολούθηση αγώνων βόλεϊ και από τις γυναίκες.


Με τίτλο “Το βόλεϊ είναι η ψυχή μας και δεν φυλακίζεται”, η Ένωσης Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών στέκεται δίπλα στο πλευρό της Γαβάμι, τονίζοντας πως θα αποστείλει επιστολή διαμαρτυρίας προς την FIVB και προς κάθε αρμόδιο φορέα και θα συνταχθεί μαζί με την Ε.Ο.Π.Ε στην πρωτοβουλία του Π.Α.Σ.Α.Π. για κοινή διαμαρτυρία των φορέων του ελληνικού βόλεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: