Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Πώς να πριμοδοτηθείτε στις Πανελλήνιες


ΠΡΩΤΟΥ  διαβάσετε το άρθρο,να πούμε ότι δεν στοχοποιουμε το άθλημα,αλλά συγκεκριμένες πρακτικές
Θα κάνουμε έρευνα ,για να δούμε και τα κονδύλια που δίνονται,και ποιοι ιδιώτες έχουν πάρει και πόσα!
Καταγγελία που αφορά το ΑΡΓΟΣ Πρέπει να ερευνηθεί!
Έτσι ξεκινάει ένα άρθρο από το http://www.protagon.gr/ λέγοντας χαρακτηριστικά
Ξέρετε ότι στην Ελλάδα του 2014 νέοι αθλούνται στο χόκεϊ επί χόρτου; Ένα Ολυμπιακό άθλημα τόσο δημοφιλές που η ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας έχει να ενημερωθεί από το 2011.


Θα μου πείτε, τι σχέση έχουν αυτά με την εκπαίδευση; Μα, φυσικά, την επιδότηση της βαθμολογίας νέων και κορασίδων στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Εδώ και δέκα περίπου χρόνια -από τους Ολυμπιακούς του 2004- έχει στηθεί μια νομότυπη επιχείρηση όπου γονείς που ενδιαφέρονται για τα βλαστάρια τους τα γράφουν σε ομάδες χόκεϊ επί χόρτου από το Γυμνάσιο, φυσικά με το αζημίωτο. Περνώντας τα λυκειακά χρόνια βρίσκονται με ένα πρωτάθλημα στα χέρια χωρίς να έχουν δει μπάλα ή μπαστούνι του χόκεϊ. Πόσες ομάδες συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα; Δυο-τρεις από το Άργος του νομού Αργολίδας και άλλες τόσες από μεγάλο Ιδιωτικό της Αθήνας. Μάλιστα, οι μισές ομάδες απαρτίζονται από τις κορασίδες και οι άλλες μισές από τις μαμάδες τους! Στο τέλος ο εκάστοτε υπουργός, γιατί έχουν περάσει πολλοί σε αυτή τη δεκαετία, υπογράφει την επιδότηση της βαθμολογίας λίγο στα μουλωχτά, περί το τέλος Οκτωβρίου
Η εφημερίδα ΑΡΓΟΛΙΚΑ γράφει!
 Στην ιστοσελίδα του «Συλλόγου Φίλων Χόκεϊ» (http://www.greekhockey.gr/), διαβάζουμε πως τα σωματεία του Άργους είναι 4:
1. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΕΡΝΑΣ
2. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΤΕΜΙΣ
3. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΙΖΟΝΑ
4. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ SPORTS CLUB
Τα δύο πρώτα έχουν τον ίδιο υπεύθυνο και την ίδια διεύθυνση γραφείων. Τα δύο άλλα, διαφορετικούς υπεύθυνους αλλά κοινή έδρα και τηλέφωνα.
- Το εντυπωσιακότερο είναι (στο ίδιο σάιτ πάντα), οι αγώνες για το Πρωτάθλημα Εφήβων την περίοδο 2009-2010. Το Άργος, η ...χοκεομάνα, έχει χωριστεί λόγω της πληθώρας των ομάδων χόκεϊ που διαθέτει (συνολικά 12), σε δύο ομίλους. Στον α' όμιλo: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, Ι.Σ.Φ.Α., ΑΡΙΖΟΝΑ, Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ, Σ.Δ.Υ.ΑΡ., ΑΡΤΕΜΙΣ. Στον β' όμιλο: ΣΤΕΡΝΑ, Α.Ο. ΔΑΛΑΜΑΝΑΡΑΣ, ΑΕΚ ΠΗΓΑΣΟΣ, Α.Ο. ΣΧΙΝΟΧΩΡΙΟΥ, SPORTS CLUB, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΓΟΥΣ.Μάλιστα, παρουσιάζονται και τα αποτελέσματα των μεταξύ τους αγώνων. Eνδεικτικά: Αριζόνα – Γ.Σ. Αργους 1-0, Στέρνα – ΑΟ Δαλαμανάρας 2-0, ενώ δεν υπάρχει αποτέλεσμα για το ...ντέρμπι ΑΟ Σχινοχωρίου – Ολυμπιακός Άργους.
- Είναι αξιοσημείωτο πως στο σάιτ του «Συλλόγου Φίλων Χόκεϊ», πλην της Αττικής και του Άργους πουθενά αλλού δεν αναφέρονται αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων.
- Το τελευταίο στοιχείο που έχουμε για το χόκεϊ του Άργους είναι το ακόλουθο: Την Κυριακή 6 Απριλίου έγινε το πρώτο τουρνουά χόκεϋ επί χόρτου στη Βυτίνα με τη συμμετοχή 120 και πλέον αθλητών από ομάδες της Αθήνας, του Άργους, της Δημητσάναςκαι της Βυτίνας.
Το γενικό πρόσταγμα των αγώνων το είχε ο προπονητής του Α.Π.Σ Άρτεμις Άργους κ.Δημήτριος Κανελλόπουλος ο οποίος στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε μεταξύ άλλων και τον πρόεδρο του συλλόγου του κ. Μιχαήλ Μπέκα.
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια: