Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

O Καμπόσος είναι υπηρέτης του συστήματος Τατούλη


O Καμπόσος είναι υπηρέτης του συστήματος Τατούλη

Ο άξονας Τατούλη-Χειβιδόπουλου-Καμπόσου-Κωστούρου,αποκαλυπτεται!
Ακούστε μετά το 1:56 για τις Ευρωεκλογές και από την αρχή τις εξηγήσεις που δίνει γιατί να ψηφίσετε Τατούλη.
Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας σχετικά με τις δηλώσεις του Δημάρχου Άργους – Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου, ο οποίος ζητά από τους πολίτες

να ψηφίσουν στο β' γύρο των περιφερειακών εκλογών την παράταξη Τατούλη και στις ευρωεκλογές να μην ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ! Ο ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας επισημαίνει:



Σε συνέντευξη που έδωσε στα τοπικά ΜΜΕ ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών κ. Καμπόσος καλεί τους δημότες να ψηφίσουν την παράταξη Τατούλη στις περιφερειακές εκλογές και παράλληλα τους προτείνει να μην επιλέξουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές .

Οι πρωτοφανείς αυτές δηλώσεις αποκαλύπτουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι ο ανεξάρτητος και αδέσμευτος μέχρι πριν 3 ημέρες κ. Καμπόσος είναι τελικά υπηρέτης του συστήματος Τατούλη καλύπτοντας αμέσως μετά τις εκλογές τις προσωπικές του επιταγές στα κόμματα που τον στήριξαν, προσβάλλοντας με αυτό τον τρόπο το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης. Με τις δηλώσεις του προσβάλλει τους δημότες του δήμου μας τους οποίους επιχειρεί να χειραγωγήσει σαν να είναι άβουλα όντα χωρίς πολιτικό κριτήριο.

Καλούμε όλους τους πολίτες να καταδικάσουν με τη στάση και την ψήφο τους αυτές τις πρακτικές που επιχειρεί να εφαρμόσει ο κ. Καμπόσος και να σηκώσουν το ανάστημά τους απέναντι σε κάθε προσπάθεια χειραγώγησης και εκμετάλλευσης της ψήφου τους για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων μικροκομματικών και επιχειρηματικών συμφερόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: