Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Βοήθεια για τους πληγέντες από τις πλημμύρες Σέρβους


Πολίτες, κυρίως από την Σερβία, που ζουν στο Ναύπλιο συγκεντρώνουν τρόφιμα, ρούχα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τους δοκιμαζόμενους πολίτες της Σερβίας
που εδώ και μερικές ημέρες έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές από πλημμύρες. Η συγκέντρωση ρούχων γίνεται στην οδό Ασκληπιού, δίπλα στο Μερακλίδικο, στην Άρια. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6995724056.


Έκκληση του Δήμου Ναυπλιέων για στήριξη των πλημμυροπαθών στη Σερβία
Έκκληση στο κοινό για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας με σκοπό την ενίσχυση των πληγέντων συνανθρώπων μας από τις πρόσφατες πλημμύρες στην περιοχή της Σερβίας απευθύνει ο Δήμος Ναυπλιέων.
Να σημειωθεί ότι πρόκειται για βιβλική καταστροφή που έπληξε την περιοχή και ξεπερνά σε ζημίες την τελευταία θεομηνία που σημειώθηκε πριν από 120 χρόνια.
OΔήμος Ναυπλιέων, καλεί όλους όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν στους πληγέντες στη Σερβία, να προσφέρουν τη βοήθειά τους στα ακόλουθα είδη πρώτης ανάγκης:φάρμακα, τρόφιμα μακράς διάρκειας, ρούχα και κλινοσκεπάσματα.
Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες από τις 9:00΄ -13:00΄ στις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου Ναυπλίου.
Για περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού τηλέφωνο 2752028133

Δεν υπάρχουν σχόλια: