Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝ ΑΡΓΕΙ ΒΑΚΧΙΑ ΕΚ ΒΑΚΧΟΥ!!


ΕΝ ΑΡΓΕΙ ΒΑΚΧΕΙΑ,ΟΡΓΙΑ ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ!!
Ίσως ο σημερινός σεισμός,να έγινε με αφορμή την μεγάλη οινοποσία συμπόσιο των αρχαίων μυστηρίων < ΟΠΩΣ> τα Διονύσια,που ουδεμιά σχέση έχουν με Αργολίδα και Άργος
Παρακμιακών καταστάσεων ,αριστοκρατικών κυριών του άνω Βρουστιου,υποψηφίων,για άλλη μια ευκαιρία φωτογράφησης και αυτοθαυμασμου, θλιβερών ψηφοφόρων,που ζήταγαν ποικιλία,!!
 ΚΙΤΣ φολκλορικών φωταγωγήσεων στρατώνων,και μάλιστα αφιέρωμα!!(
σιγά μην κόλλαγε αυτό!τα άλλα κολαγαν/:::!:)
και εν μέσω πιάνου και καταστάσεων που ο εκστασιασμενος υποψήφιος εκ βορείων προαστίων Καρυας, αφοσιωμένος χρόνια στον Σουλεϊμάν!
αναφωνούσε o mon anour!



και γενικά καταστάσεων που θύμιζαν παλάτι των Βερσαλλιών,κάποιος σαν εμένα που έπινε το κρασάκι του,αναπόλησε τα πραγματικά Διονύσια,
(και δεν ζαλίστηκε από το κρασί,αλλά από το πατσουλί που φόραγαν οι κυρίες!)
όπου τα όργια,η οινοκατανανυξη,και η παραζάλη ουσιών !!σε ταξίδευαν σε πράγματα,που δεν θυμώσουν το πρωί!!
(έτσι λένε οι αρχαίοι !!όχι εγώ)
Τα διονυσιακά όργια, , ετελούντο εις τα όρη, εν καιρώ σκοτεινής νυκτός, και υπό το ασταθές φως των δαδών θορυβώδης μουσική αντηχεί, ο ταρα­χώδης ήχος χαλκίνων κυμβάλων, η υπόκωφος βροντή μεγάλων τυμπάνων και η "μανίας επαγωγός ομοκλά", κατά τον Αισχύλο, βαθύηχων αυλών. Υπό της αγρίας αυτής μουσικής του οίνου των μεθυστικών ενίοτε καπνών καννάβεως διεγειρόμενοι οι θιασώται, εχόρευον εκβάλλοντες αγρίας ιαxάς.
Σκοπός δε του οργιασμού τούτου ήτο ο ενθουσιασμός, η ένωσις δηλαδή του ανθρώπου προς τον θεόν ή η ενσάρκωσις του θεού εις τον άνθρωπο δια της εκστά­σεως, την οποία επετύγχανον δια του χορού, της μουσικής, του οίνου και των μεθυστικών καπνών.

ΙΔΟΎ  η κάρα μα κάρα λέμε  κιτς έκδοση του Σουλεϊμάν του μεγαλομανή,που όλοι τον διαβάλουν,που φαντασιωνεται οτι θα διασχίσει  το χαλί με άσπρο άτι,και τα πλήθη θα τον επευφημούν!
Aλήθεια στην πόλη της λακκούβας,τα αλογατα στους στρατώνες  ΤΟΥ Καποδίστρια,έχουν σανά !!
ή σανά θελουν όλοι αυτοί να μας ταΐσουν@!::
Aντε εβιβα καλό το κρασί!!και στην ψ@@@λ!@!!η του Γρίβα!
ΤΙ είναι ετούτοι Ωρε!!::ΠΟΥ ΘΑ ΛΕ ΓΕ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ!
ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ!!ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝ ΑΡΓΕΙ ΒΑΚΧΙΑ ΕΚ ΒΑΚΧΟΥ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: