Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Δήμαρχος πόλης της Πελοποννήσου με καταθέσεις 18.000.000 ευρώ


Σε συνέχεια του δημοσιεύματος του epoli.gr της 11.01.14,«Διώξεις "τύπου ΤΤ" σε αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης"αποκαλύπτουμε πως, Δήμαρχος πόλης της Πελοποννήσου φέρεται να έχει καταθέσεις ύψους περί τα 18.000.000 ευρώ, ποσό που δεν δύναται να «δικαιολογηθεί», κατά τις πρώτες έρευνες, από τα δηλωθέντα εισοδήματά του.

Ο Δήμαρχος - σύμφωνα με πληροφορίες του epoli.gr - ισχυρίζεται πως οι καταθέσεις αυτές μπορούν να «δικαιολογηθούν», βεβαιώνοντας πως θα προσκομίσει τα σχετικά στοιχεία οποτεδήποτε αυτά του ζητηθούν επίσημα.

Το θέμα αναμένεται να «ξεσηκώσει θύελλα» με την ανακοίνωσή του, μιας και ο εν λόγω Δήμαρχος είχε δηλώσει πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.


Το epoli.gr συνεχίζοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ και όσο πλησιάζουμε προς τις Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές θα «φέρει στη δημοσιότητα» περισσότερες πληροφορίες για το μεγάλο αυτό θέμα, αλλά και άλλες όμοιες περιπτώσεις, που θα συζητηθούν...
Μαζικές ποινικές διώξεις για στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης - "τύπου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου" - προβλέπει με δηλώσεις του, ο Εισαγγελέας κ. Βασίλης Φλωρίδης.

Όπως σημειώνει, στο Βήμα, ο Εισαγγελέας, «σε λίγες ημέρες θα υπάρξουν και νέες διώξεις για κάποιες παλαιές υποθέσεις, που έχουν σχέση με διαφθορά εκπροσώπων Ο.Τ.Α.».

«...και θα είναι πολλές», συμπληρώνει ο κ. Φλωρίδης «και θα περιλαμβάνουν "ηχηρά" ονόματα, ανάμεσα στα οποία, ορισμένα που ετοιμάζονται να διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών, στις επικείμενες Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές του ερχόμενου Μαΐου».

Επισημαίνεται ότι, ο κ. Φλωρίδης είναι αυτός, που πριν λίγους μήνες, προέβλεψε τις διώξεις για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, τα εξοπλιστικά και τα λοιπά σκάνδαλα, που έχουν να κάνουν με τον δημόσιο τομέα, λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Πρέπει να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ ένα έργο; Μια φυλακή για 10.000 αξιωματούχους θα είναι μια καλή αρχή...»

Δεν υπάρχουν σχόλια: