Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς απέναντι στην ΑΕΚ.


Tην Τετάρτη 09/10 και ώρα 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Τριάδας θα διεξαχθεί το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς απέναντι στην ΑΕΚ.
Αύριο θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στα Γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας του μεγάλου αυτού παιχνιδιού.
Τα μέτρα για ακόμα μια αναμέτρηση αναμένεται να είναι δρακόντεια, ενώ στα πλαίσια της συζήτησης θα αποφασισθούν οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του αγώνα. Αν θα εκδοθούν, πόσα θα εκδοθούν κλπ.


Η εισήγηση της Αστυνομίας, με γνώμονα την αποτελεσματικότερη τήρηση της τάξης εντός και εκτός γηπέδου, είναι να μην εκδοθούν εισιτήρια και η είσοδος να επιτραπεί μόνο στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας του Διομήδη, κάτι που δεν μας βρίσκει σύμφωνους, μιας και θα στερήσει την δυνατότητα από πολλούς φίλους μας να δουν το μεγάλο παιχνίδι.
Τέλος πάντων, η τελική απόφαση θα παρθεί αύριο το πρωί και θα σας ενημερώσουμε άμεσα. Σε κάθε περίπτωση, εμείς από την πλευρά μας, ως διοίκηση του Διομήδη Άργους, θα συστήναμε στους φιλάθλους που δεν έχουν αγοράσει ακόμα εισιτήριο διαρκείας να το κάνουν αυτές τις μέρες ώστε να αποφύγουν κάθε είδους ταλαιπωρία.
Εισιτήρια διαρκείας μπορείτε να προμηθευτείτε με τους εξής τρόπους:
  • Online από τη νέα υπηρεσία μας OMADANET.GR πατώντας εδώ
  • Με μήνυμα στην επίσημη σελίδα της ομάδας μας στο Facebook (https://www.facebook.com/lDiomidisHandballClub)
  • Από τα γραφεία του Διομήδη (Κορίνθου 2 - 2ος όροφος, Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-12:00)
  • Τηλεφωνικά στο 27510-29418, Δευτέρα  - Παρασκευή 10.00 – 21.00
  • Από το Ζαχαροπλαστείο Ορφανός στο Άργος

Δεν υπάρχουν σχόλια: