Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ...

diomidisteam201314
Σαν να μην πέρασε μια μέρα, από τον τελικό της 1ης Ιουνίου και γίναμε αυτόπτεις μάρτυρες μιας ακόμα άδικης ήττας από την ΑΕΚ με 25-27.
Στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Τριάδας οι φίλοι και φίλαθλοι της ομάδας μας είδαν τους Λύκους του Δημήτρη Δημητρούλια να παλεύουν με περίσσειο ζήλο, πάθος και αξιοθαύμαστη μαχητικότητα για αυτό που τους αξίζει, αλλά η "αστερόσκονη" και δύο κακά και άτυχα λεπτά να τους στερούν τη νίκη.
Είδαν την ομάδα με τα πράσινα να αγωνίζεται για 44 από τα 60 λεπτά πλήρης (8 δίλεπτες αποβολές!), είδαν για μια ακόμη φορά ένα διαιτητικό δίδυμο ανεπαρκές να ανταπεξέλθει σε ένα τόσο δυνατό ντέρμπυ, με πολλά λάθη και άφαντο στις πιο κρίσιμες φάσεις του παιχνιδιού, καθώς επίσης είδαν και έναν αόρατο προστατευτικό μανδύα γύρω από τα υπερονόματα των "κιτρίνων". Είδαν επίσης την αγαπημένη τους ομάδα να "μπλοκάρει" για δύο λεπτά (στο 50'), με αλλεπάλληλα λάθη και να χάνει την διαφορά που είχε πάρει μέχρι τότε.


Ο αγώνας ήταν ένα πραγματικό ντέρμπυ, ισάξιο της ποιότητας των δύο ομάδων. Πολλές διακυμάνσεις στο σκορ, δυνατές άμυνες, όμορφα γκολ, ευ αγωνίζεσθαι από τους παίκτες και μια υπέροχη ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους και των δύο ομάδων. Η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο δεκάλεπτο είχε μια διαφορά 2 γκολ. Στη συνέχεια ο Διομήδης ανέβασε στροφές με πιο δυνατή και σφιγμένη άμυνα και με τους Μάλλιο, Σαμαρά και Δεληγιάννη να σκοράρουν, δίνοντας προβάδισμα στους πράσινους 2 γκολ στο 23', διαφορά την οποία κράτησε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου (13-11). Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ βρισκόταν πίσω στο 35', ισοφάρισε με 2 γκολ του Αλβανού, αλλά ο αρχηγός μας Γιώργος Ζαραβίνας ξαναέδωσε προβάδισμα στον Διομήδη στο 48' με δύο γκολ. Σε εκείνο το σημείο ήρθε το μπλακ άουτ των παικτών μας, όπου η ΑΕΚ σε 2 λεπτά ισοφάρισε και στα επόμενα δύο λεπτά, με σερί 6-0 προηγήθηκε με 4 γκολ. Ο Διομήδης μείωσε στο ένα γκολ δύο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, με το σκορ να φτάνει το 25-27 στη λήξη.
Θα ήταν πολύ άδικο να ισχυριστούμε ότι το συγκεκριμένο κακό διάστημα ήταν αποκλειστικά υπεύθυνο για την αποψινή ήττα. Οι παίκτες μας άξιζαν τη νίκη, αλλά δεν έτυχαν ίσης μεταχείρισης στα κρίσιμα σφυρίγματα, αγωνίστηκαν μεγάλο διάστημα με 6 παίκτες λόγω των αποβολών και ποτέ δεν κέρδισαν υπέρ τους τις φάσεις 50-50, οι οποίες δίνονταν υπέρ των φιλοξενουμένων.
Ο προπονητής μας το δήλωσε ήπια και ήρεμα, όπως είναι και ο χαρακτήρας του: "Ζούμε στον αστερισμό της ΑΕΚ, πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό και να κάνουμε υπομονή".
Ο Διομήδης έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει υπομονή. Άλλωστε με υπομονή και πολλή δουλειά ξεπεράσαμε πολλούς ευρωπαϊκούς αστερισμούς και φτάσαμε να βάλουμε το πιο λαμπερό αστέρι στη φανέλα μας.
Τα 5λεπτα: 1-2, 5-5, 5-8, 7-9, 10-9, 13-11 (ημχ.), 16-15, 17-17, 19-18, 22-22, 23-27, 25-27
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Ζαραβίνας 4, Μεγαλοοικονόμου 4, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Μάλλιος 2, Νούγκοβιτς, Μαραγκός 3, Σαμαράς 5, Σπέντζος, Ανανιάδης, Δεληγιάννης 3, Λοΐζος, Μαστορογιάννης 3, Κεδέρης, Χατζηκωνσταντίνου, Τάσκοβιτς 1.
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Ράκσεβιτς 4, Μπακαούκας 5, Κουμαραδέλης, Γεωργιάδης 1, Οικονόμου, Ζούγιοβιτς 3, Νικολαΐδης, Τσακνής, Σανίκης 3, Αλβανός 8, Καρυπίδης, Παπαδιονυσίου 1, Τσιλιμπάρης, Παπαδόπουλος 2, Χερουβείμ
Διαιτητές: Βήτας - Σκλαβενίτης, δίλεπτα: 8-3, πέναλτι: 3/4-3/4.

Δεν υπάρχουν σχόλια: