Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Όλοι σήμερα στο ΔΙΟΜΗΔΗ


Η επιθυμία της Διοίκησης του Διομήδη, να υπάρχουν μεμονωμένα εισιτήρια για τους φιλάθλους μας, έγινε τελικά δεκτή, πράγμα που σημαίνει ότι αύριο Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, από τις 17.30 το απόγευμα θα υπάρχουν εισιτήρια έξω από το γήπεδο, στην τιμή των 10 ευρώ.
Να τονίσουμε ότι τα εισιτήρια αφορούν ΜΟΝΟ τους φίλους, τους φιλάθλους και τα μέλη του Διομήδη και όχι τους φιλάθλους της ΑΕΚ, αφού για τους συγκεκριμένους έχει οριστεί αριθμητικά το ποσό των προσκλήσεων και των εισιτηρίων που θα λάβουν.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα περνούν ελεύθερα στον προαύλιο και τον εσωτερικό χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Αγίας Τριάδας, ενώ όσοι δεν έχουν εισιτήριο διαρκείας θα πρέπει υπομονετικά να περιμένουν εκτός του γηπέδου, μέχρι να αγοράσουν το μεμονωμένο.
Επίσης να τονίσουμε ότι υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός μεμονωμένων εισιτηρίων, πράγμα που σημαίνει ότι αν αυτός καλυφθεί, δεν θα μπορεί κάποιος να προσέλθει στο γήπεδο, εκτός αν έχει εισιτήριο διαρκείας.
Για την έγκαιρη προμήθεια εισιτηρίων διαρκείας ή μεμονωμένων εισιτηρίων μπορείτε να καλέσετε μέχρι άυριο το μεσημέρι στο 2751029418 (κος Βλαχοσπύρος) ή να τα αποκτήσετε μέσω της νέας μας υπηρεσίας OMADANET.GR πατώντας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: