Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Διάλογος σε νοσοκομείο μετά την αύξηση των νοσηλίων

Οι δημοσκοπήσεις, οι οποίες ποτέ δεν αξιόπιστες και χρησιμοποιούνται μόνο για δημιουργία εντυπώσεων και κλίματος, δείχνουν ξαφνικά πτώση της Χρυσής Αυγής και άνοδο της Νέας Δημοκρατίας. Έχω την αίσθηση πως αυτή τη φορά τα νούμερα πρέπει να έχουν μεγάλο βαθμό αλήθειας. Δυστυχώς.

Δε θα ανοίξω θέμα συνομωσιών κτλ που λένε για στημένη δολοφονία, γιατί η συζήτηση θα είναι ατελείωτη και άκαρπη. Θα αρκεστώ στην εκμετάλλευση αυτού του τραγικού περιστατικού από την κυβέρνηση: Θα συλλάβει χρυσαυγίτες, μπορεί και να βγάλει εκτός νόμου τη συμμορία, θα προωθήσει τον εαυτό της ως τον μοναδικό θεματοφύλακα της δημοκρατίας και θα καρπωθεί (σίγουρα θα καρπωθεί) την προσπάθεια να εξισώσει τον ΣΥΡΙΖΑ με τους ναζί στα πλαίσια της θεωρίας των δύο άκρων.


Μέσα σε όλα αυτά τα ωραία, και συνδυάζοντας τη θριαμβευτική επανεκλογή της Μέρκελ, θα περάσουν κι άλλα χαριτωμένα μέτρα, όπως η αύξηση των νοσηλίων στα νοσοκομεία, στα 25 ευρώ. Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» έκανε το καθήκον του και κατέγραψε αντιδράσεις για την χθεσινή προσφορά του Άδωνι (ή Άδωνη; Πως σκατά γράφεται;) στη δημόσια υγεία:











Πηγή: Mediasoup 

Δεν υπάρχουν σχόλια: