Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Στα βήματα του Φειδιππίδη για την ελπίδα


Θηλυκός Φειδιππίδης για καλό σκοπό! Στα βήματα του Φειδιππίδη, ο οποίος στάλθηκε από τους Αθηναίους στη Σπάρτη για να ζητήσει τη βοήθεια των Λακεδαιμονίων πριν από τη μάχη του Μαραθώνα, θα βαδίσει η Σοφία Κασσίμη προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για πέντε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Η 42χρονη δρομέας μεγάλων αποστάσεων θα τρέξει την Παρασκευή στο «Σπάρταθλον», μία από τις δυσκολότερες διαδρομές στον κόσμο, με σκοπό να τερματίσει στη Σπάρτη και να αντικρίσει το άγαλμα του Λεωνίδα!



Στόχος της συγκεκριμένης κοινωνικής δράσης είναι να συγκεντρωθούν χρήματα, τα οποία θα μοιραστούν ισόποσα σε πέντε κοινωνικούς φορείς, έναν σε κάθε νομό από αυτούς που θα διασχίσει (Αττικής, Κορινθίας, Αρκαδίας, Αργολίδας και Λακωνίας).
«Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της προσπάθειας (σ.σ.:www.doitlikekassimi.gr) ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να καταθέσει δέκα ευρώ σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται.
Σήμερα το πρωί στις 7:00 ξεκίνησε από την Αθήνα ο υπερμαραθώνιος "ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ" με κατάληξη το άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη!!! Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και ειδικά στον δικό μας Γιώργο Βλάχο. Η προσπάθεια όλων των αθλητών είναι αξιέπαινη!!!
Φωτογραφία: Σήμερα το πρωί στις 7:00 ξεκίνησε από την Αθήνα ο υπερμαραθώνιος "ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ" με κατάληξη το άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη!!! Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και ειδικά στον δικό μας Γιώργο Βλάχο. Η προσπάθεια όλων των αθλητών είναι αξιέπαινη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: