Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ψήφισμα για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από το Δ.Σ. του Δήμου Ναυπλιέων

Στην συνεδρίαση της Παρασκευής , 20.09.2013, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων , ενέκρινε ΟΜΟΦΩΝΑ την έκδοση ψηφίσματος με το οποίο καταδικάζει την δολοφονία του Παύλου Φύσσα:
ΨΗΦΙΣΜΑ
ToΔημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων καταδικάζει απερίφραστα το τραγικό συμβάν στο Κερατσίνι, όπου ένας νέος καλλιτέχνης – αντιφασίστας δολοφονήθηκε από άτομο φίλα προσκείμενο στη Χρυσή Αυγή.


Επειδή η στυγερή δολοφονία αποτελεί το αποκορύφωμα πλειάδας ενεργειών των επιγόνων των ναζί, που δηλητηριάζουν την κοινωνικοπολιτική μας ζωή, τρομοκρατούν , βιαιοπραγούν και εγκληματούν με προφανή στόχο την αποσταθεροποίηση της πολιτικής ομαλότητας, των θεσμών και της δημοκρατίας στη χώρα μας.
Ζητούμε την τάχιστη δικαστική διερεύνηση και παραδειγματική τιμωρία των ενόχων της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.
Καλούμε την Κυβέρνηση , τα κόμματα και όλο το λαό να αντιμετωπίσουν την άνοδο του νεοναζισμού με την απαραίτητη μετωπική δράση για την υπεράσπιση της δημοκρατίας.
ΖΗΤΑΜΕ από την Κυβέρνηση , τις διωκτικές αρχές, την ανεξάρτητη δικαιοσύνη , αλλά και τα Μ.Μ.Ε. να συμπεριφερθούν απέναντι στο φασιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής με την αυστηρότητα που επιβάλλουν το Σύνταγμα, οι Νόμοι και οι κανόνες της Δημοκρατίας και το Ευρωπαϊκό κεκτημένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: