Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Αντιφασιστική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας, Κυριακή 22/9 7μμ Πλατεία Δημαρχείου Δημόσια ·


Στις 18/09/2013 ο 34χρονος Παύλος Φύσσας δολοφονείται στο Κερατσίνι. Δράστες της δολοφονίας μια ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον Γ. Ρουπακιά. Πρόκειται για προσχεδιασμένη επίθεση εκτελεσμένη και καθοδηγούμενη από τη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής όπως αποδεικνύεται από τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα αλλά και από την ομολογία του ίδιου του φυσικού αυτουργού στην αστυνομία. Ορμητήριο των φασιστικών επιθέσεων αποτέλεσαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά και στη Νίκαια.



Στόχος τους δεν είναι άλλος από το να τρομοκρατήσουν το λαό και να χτυπήσουν τις δημοκρατικές του κατακτήσεις. Αποδείχτηκε ότι για να πετύχουν το στόχο αυτό δε θα διστάσουν να δολοφονήσουν. Ήδη στην περιοχή μας, με τη λειτουργία γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Πρόνοια, έχουν επιδοθεί σε τραμπουκισμούς και απειλές δημοκρατικών πολιτών και μεταναστών που ζουν και εργάζονται στην περιοχή. Μια τέτοια περίπτωση αποτέλεσε και η έφοδος στο κοινωνικό παντοπωλείο της Πύλης Πολιτισμού.

Το Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό Μέτωπο Αργολίδας καλει όλους τους πολίτες της περιοχής μας, έλληνες και μετανάστες, μαζι με τα σωματεία και τους κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς που εχουν δηλωσει μέχρι τώρα τη στήριξη τους, να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για να καταδικασουμε τη δολοφονια του νεαρου αντιφασίστα Παύλου Φύσσα απο τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013 στην Πλατεία Δημαρχείου στο Ναύπλιο στις 7μ.μ.

Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό Μέτωπο Αργολίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: