Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Χάθηκαν τα ποδήλατα


Χάθηκαν ? 30-40 ποδήλαταΔεν ξανάγινε. Ο Δήμος Ναυπλίου ψάχνει τα ποδήλατα και δεν μπορεί να τα μαζέψει. Η περίεργη αυτή υπόθεση έχει δημιουργήσει ερωτηματικά στην τοπική κοινωνία διότι τα ποδήλατα αυτά θα έπρεπε να βρίσκονται στην θέση τους αμέσως μετά την χρήση τους από τους τουρίστες ή τους επισκέπτες. ( φώτο 18-9-2013 )
Αρχικά η κίνηση αυτή που έγινε από τον Δήμο Ναυπλίου να τοποθετήσει ποδήλατα ώστε να έχει ο επισκέπτες να τα μισθώνει με ειδική κάρτα θεωρήθηκε μια πετυχημένη κίνηση. 

Μια εβδομάδα μετά άρχισε να φαίνεται στην πόλη ότι τα ποδήλατα συνεχώς απουσίαζαν, όλοι πίστεψαν πως λόγω καλοκαιρινής περιόδου ενδεχομένως τα ποδήλατα να τα χρησιμοποιούν οι επισκέπτες, δυστυχώς όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε. Εδώ και πολύ καιρό τα ποδήλατα δεν επιστρέφουν στην θέση τους.Σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο αναρωτήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Τσιόδρας για περισσότερες πληροφορίες με αφορμή δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο. Απάντηση δεν έδωσε κανείς. Έτσι στην πόλη παραμένουν τα μηχανήματα και οι ράμπες χωρίς όμως ποδήλατα.Προσπαθώντας να βρούμε την άκρη, διαπιστώσαμε ότι τα δίτροχα έχουν δοθεί σε ναρκομανείς και περιθωριακά άτομα ώστε να μπορούν να μετακινούνται …
Μετά την δημοσίευση των φωτογραφιών από τον Παναργολικό σκοπεύουν να τα επιστρέψουν; Εάν βέβαια δεν τα έχουν ήδη πουλήσει για παλιοσίδερα. Θα πρέπει άμεσα να δοθεί μια απάντηση για το που βρίσκονται όλα τα ποδήλατα ώστε τα πράγματα να μπουν στην θέση τους. Εάν ο δήμος κερδίζει χρήματα από την μίσθωση αυτών, και αν τελικά υπάρχει κέρδος για τον Δήμο από την ήμερα που τοποθετήθηκαν στα κεντρικά σημεία της πόλης. ( φωτο 19 - 9 -2013 Ναυπλιου-Νεας Κιου !! )

Δεν υπάρχουν σχόλια: