Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΠΑΛΙ


ανεβαίνοντας  την διαδρομή του ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ενα κόσμημα για το Αργος ειδικά για περίπατο,Το μάτι μας πήγε στον ουρανό

τέσσερα επανδρωμένα η μη δεν ξέρουμε αεροσκάφη έκαναν ακριβώς την ίδια διαδρομή,απο Ανατολάς, πάνω ακριβώς απο το Κάστρο και συνέχιζαν
το περίεργο είναι οτι δεν ακούγονταν κανένας ήχος απο αεροσκάφος είναι αθόρυβα
πολλά έχουν γραφτεί για το θέμα
και το κυριότερο κανείς δεν μας λέει απο ποιο αεροδρόμιο ξεκινάνε
MIA EΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΔΩ
 ΓΝΩΣΤΗ Η ΡΗΣΗ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλημερα! ειμαι και εγω απο το Αργος. Οντος εχθες ψεκαζαν απο το πρωι εως την νυκτα πανω απο τα κεφαλια μας. το κακο ειναι οτι αυτα τα χειμηκα μενουν απο 3 με 7 μερες στην ατμοσφαιρα. πονοκεφαλοι. αυπνιες. κομαρες. ιωσεις χωρις λογο. δερματιτηδες. ειναι απο αυτα που ψεκαζουν. αλλα το συμαντικοτερο ειναι η ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ. ΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....!!!

ΑΡΓΟΛΙΔΑ είπε...

Οι περισσότεροι από τους μάρτυρες αναφέρουν ότι μετά την παρατήρηση αυτών των αεροψεκασμών, εμφανίζουν πόνους στις κλειδώσεις, έχουν πονοκεφάλους, ζαλάδες, αδιαθεσίες, κλπ
Προσέξτε οτι οι αεροψεκασμοί γίνονται πάντα πριν τη βροχή!Πρόσεξτε τη επόμενη φορά που θα σας ψεκάσουν οτι το αργότερο μετά απο 1 ή 2 μέρες θα βρέχει!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑ. ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗΜΟΙ. ΜΟΛΙΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1-3 ΜΕΡΕΣ ΒΡΕΧΕΙ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΦΟΡΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ; ΣΕ ΤΙ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ; ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΥΛΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΟΥΤΕ ΩΣ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ. ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΠΙΡΕΑΣΜΟΥ;;; ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΚΟΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΧΑΡΑ. ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΔΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΤΟ 1 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΕΚΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΗΤΑΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΗΤΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΣΑΧΑΡΑ...!