Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Βράχος καταπλάκωσε μάνα και κόρη


Το απίστευτο περιστατικό, συνέβη χθες το πρωί, στο προαύλιο της εκκλησίας της Ζωοδόχου Πηγής στο Κεφαλάρι Άργους.
30χρονη μητέρα με την 5χρονη κόρη της τραυματίσθηκαν χθες το πρωί από πτώση βράχου στον ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στο Κεφαλάρι Αργολίδας
. Η 30χρονη μητέρα είχε πάει μαζί με την 5χρονη κόρη της να προσκυνήσουν και εκείνη την στιγμή βρισκόταν στην είσοδο περίπου της εκκλησιάς.
 Τότε, χτυπήθηκε στο κεφάλι από πέτρα, η οποία αποκολλήθηκε από τον βράχο που βρίσκεται πάνω από την εκκλησιά και στη συνέχεια ελαφρά το μικρό κορίτσι.



 σύμφωνα με τις Αργολικές Ειδήσεις το ατύχημα σημειώθηκε στην δεύτερη είσοδο-έξοδο της σπηλιάς που βρίσκετε στον χώρο της εκκλησιάς της Ζωοδόχου Πηγής.
 Το κοριτσάκι που είχε μαζί της η άτυχη μητέρα χαίρει άκρας υγείας. Τώρα όσο αφορά την κατάσταση της υγείας της Β.Κ είναι πως η εγχείρηση έγινε στην Τρίπολη με τους γιατρούς να λένε πως δεν έχουν επηρεαστεί ζωτικής σημασίας νεύρα του εγκεφάλου.
Η εγχειρισμένη 32χρονη μητέρα βρίσκετε στο Θριάσιο νοσοκομείο σε καταστολή σε μονάδα εντατικής θεραπείας.
 Να πούμε εδώ πως από την πρώτη στιγμή βρισκόταν κοντά της ο ιερέας του ναού της Ζωοδόχου Πηγής στο Κεφαλάρι π.Μιχαήλ και ακολούθησε όλη την πορεία της γυναίκας και κατά την εγχείρηση και κατά την διακομιδή της στην Αθήνα.
 Επίσης είναι απορίας άξιο εφόσον το ατύχημα σημειώθηκε σε αρχαιολογικό χώρο και αρμόδια υπηρεσία είναι η Αρχαιολογία - σπηλαιολογία, γιατί δεν έχει ασχοληθεί ακόμα κανένας με το συμβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: