Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βόμβα στα θεμέλια του ΣΥΡΙΖΑ η υποψηφιότητα Ζωής Κωνσταντοπούλου στην Α' Αθήνας

Από Ζείδωρον


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του diktionews.gr ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, έχει ήδη συμφωνήσει με τον πρώην πρόεδρο του Συνασπισμού Νίκο Κωσταντόπουλο για την υποψηφιότητα της κόρης του δεύτερου στο ψηφοδέλτιο της Α' Αθήνας στις επερχόμενες εκλογές.

Στην υποψηφιότητα αυτή αντιδρούν όμως μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά το τμήμα γυναικών για τρεις λόγους:

1. «Δεν μπορεί να καταδικάζουμε την οικογενειοκρατία και να προωθούμε την υποψηφιότητα ενός ατόμου που δεν έχει καμία πολιτική ή κοινωνική δράση, απλώς και μόνο επειδή είναι κόρη του πρώην προέδρου» λένε μέλη των οργανώσεων.2. Αυτή τη στιγμή η Ζωή Κωσταντοπούλου είναι δικηγόρος υπεράσπισης ενός αποδεδειγμένα βιαστή 4 τουριστριών. Τόσο η ανάληψη της υπόθεσης από τη Ζωή Κωσταντοπούλου όσο και η τακτική κωλυσιεργίας που ακολουθεί (συνεχείς αναβολές με τα θύματα να αναγκάζονται να έρχονται στην Ελλάδα από την Αυστραλία, τον Καναδά και μία Ευρωπαϊκή χώρα που δεν κατονομάζεται) δεν συνάδει με την πολιτική και την επαγγελματική ηθική που θα πρέπει να έχει ένας υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ.

3. Πρόσφατα ο κύριος Κωσταντόπουλος επέλεξε να γίνει, και παρέμεινε για ένα διάστημα πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναικός, που σημαίνει ότι έχει άμεση επαφή με την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Αυτό το στοιχείο αφοπλίζει από επιχειρηματολογία τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπαράθεση τους για την μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης και του μεγάλου κεφαλαίου».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εάν τελικά ανακοινωθεί η υποψηφιότητα της Ζωής Κωσταντοπούλου, θα υπάρξουν δυναμικές αντιδράσεις από την πλευρά ομάδας μελών του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία παράλληλα αποκλείουν οποιαδήποτε υποστήριξη στην υποψηφιότητα της.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά ειδικότητά της είναι οι βιαστές;
Πραγματικά έχει αναστατώσει τα δικαστήρια και μάλιστα το Εφετείο Αθηνών με τις παρελκυστικές της τακτικές και τη δύστροπη και προκλητική συμπεριφορά της!
Η γυναίκα αλωνίζει χάρη του μπαμπάκα της που εκτός από πρόεδρος του ΠΑΟ και κολλητός του Βαρδινογιάννη είναι και υπερασπιστής των μεγαλοαπατεώνων Τσιτσιρίγκων με τις παρατράπεζες.