Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2009

ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Εάν τελικά ο πρωθυπουργός προκηρύξει πρόωρες εκλογές στη Νέα Δημοκρατία θα την πέσουν όλοι στον Ανδριανό. Τον θεωρούν υπεύθυνο για τις διαρροές στο Mega και στον διευθυντή ειδήσεων του καναλιού Χρήστο Παναγιωτόπουλο για τα περί υπουργικού συμβουλίου την Πέμπτη. Στη Νέα Δημοκρατία εκτιμούν επίσης ότι... κινήθηκε αστραπιαία για την υποψηφιότητά του στην Αργολίδα γιατί γνώριζε τις αποφάσεις του Καραμανλή. Οι υπουργοί και οι βουλευτές της Ν.Δ. εκτιμούν επίσης ότι ο Ανδριανός κανόνισε για σήμερα την εκδήλωση με τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. στην οποία θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του επειδή γνώριζε τα πάντα. Του είχε πει τις αποφάσεις του ο Καραμανλής. Έχει να πέσει πολύ ξύλο! Όλοι εναντίον Ανδριανού... ΑΠΟ http://fimotro.blogspot.com/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ήρθα στο άσχετο αλλά πιστεύω θα με δικαιολογήσετε.
Στο site www.hagiasophiablog.com υπάρχει ένα LINK, για να ψηφίσετε, ώστε να ξαναλειτουργήσει η Αγία Σοφία στην Κων/πολη ως χριστιανική εκκλησία και όχι ως μουσείο.
Για να ξεκινήσει η διαδικασία συζήτησης και άσκησης πίεσης από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προς την Τουρκία χρειάζονται 1.000.000 ηλεκτρονικές υπογραφές.
Ήδη σε μια εβδομάδα μαζεύτηκαν χωρίς καν ανακοινώσεις από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο 50.000.
Η σελίδα είναι στα αγγλικά. Επάνω δεξιά γράφει "Your signature". Πατήστε εκεί και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στο παράθυρο που θα ανοίξει.