Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Δ. Άργους: €7 εκατ. στα ταμεία-ΤΖΑΚ ΠΟΤ με Τουριστική Σχολή;

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΙΝΟΥΜΕ

Παρά τη λαίλαπα της κρίσης, ένας δήμος της χώρας κατάφερε να «γυρίσει τον τροχό», με αποτέλεσμα να μετρά θετικά αποτελέσματα, όσον αφορά στον απολογισμό του για το 2011. Πρόκειται για το Δήμο Άργους-Μυκηνών, που μετρά πλέον στα καθαρά του αποθέματα 7.029.872,60 ευρώ (υποχρεώσεις 1.459.253,99, καθαρό όφελος 2011, 4.913.167,41).
Μιλώντας στην aftodioikisi.gr, ο δήμαρχος Άργους-ΜυκηνώνΔημήτρης Καμπόσος σημείωσε πως «οι αριθμοί αποδεικνύουν πως το νοικοκύρεμα που επαγγελθήκαμε το βλέπουν σήμερα μπροστά τους όλοι οι δημότες. Μέσα σε ένα χρόνο από την ανάληψη της δημοτικής Αρχής στα ταμεία του Δήμου, καταφέραμε και προσθέσαμε περίπου 5 εκατ. ευρώ και τώρα (στις 5/1/2012) στα ταμεία του δήμου, και τώρα στην άκρη, για το δήμο, για τους δημότες μας, υπάρχουν 8,5 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό φαίνεται και από την απάντηση της ίδιας της τράπεζας».



Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων
Μιλώντας στην aftodioikisi.gr, o δήμαρχος Άργους δήλωσε περήφανος και για ένα άλλο κατόρθωμά του: για τη «μεταφορά» της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων από το Τολό στο Άργος (ήταν να κλείσει). «Μέσα από αυτό, ευελπιστούμε να δώσουμε περισσότερο ώθηση στην τοπική μας οικονομία», σημείωσε ο δήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: