Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Οι πλατείες είμαστε εμείς και είμαστε παντού.

Καλούμε όλους τους πολίτες σε μια μεγάλη συγκέντρωση και συνέλευση στην πλατεία Συντάγματος και σε όλες τις πλατείες της χώρας, το Σάββατο 3 Σεπτέμβρη στις 7μμ.

Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία

Ισότητα-δικαιοσύνη-αξιοπρέπεια

Υπάρχει ένα σχέδιο «στραγγαλισμού» των εθνών, για να γίνο-

νται οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι.

Μειοψηφίες που θέλουν να ελέγχουν ολόκληρα κράτη.

Αρχικά, τα τραπεζικά καρτέλ καταστρώνουν το σχέδιο υπερχρέ-

ωσης των χωρών, με τη συνέργεια διεφθαρμένων κυβερνήσεων.

Στη συνέχεια, καταφθάνει το ΔΝΤ, αναλαμβάνοντας το ρόλο του «σωτήρα» και το επικυρώνει.

Και τέλος, οι υπόδουλες και διεφθαρμένες κυβερνήσεις το εφαρμόζουν στις πλάτες των λαών τους, αφού προπαγανδιστεί το σχέδιο από τα διαπλεκόμενα μμε.

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΝ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ- ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ BLOGGERS-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

http://enomenoiblogers.blogspot.com
Την ώρα που πολλά νοικοκυριά,είναι στα όρια της εξαθλίωσης,και όχι δεν έχουν να πληρώσουν συνδρομή ίντερνετ,αλλά ούτε καν ρεύμα,δίνουν σε συνεργασία με την ΕΕ και το ΕΣΠΑ εκατομμύρια ευρό ,για ανάπτυξη νέων τεχνολογιών,στο ίντερνετ,πχ για κινητά και tablets,i pond iDroid κτλπ λέξεις άγνωστες σε ένα λαό που εξαθλίωσαν όλες οι επιχειρήσεις,και ειδικά εφημερίδες και ΜΜΕ είναι εδώ αν κατεβάσετε το έγγραφο ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΤΙΣ ΠΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ το ποσο όπως βλέπεται ανέρχεται σε περίπου 5 εκατομμύρια ευρό
εδώ και η ανακοίνωση στην διαύγεια ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΔΩ ΣΑΦΗΣ Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ BLOGGERS ΥΓ Kύριε Παπαϊωάννου ήδη εστάλησαν επιστολές χειρόγραφες απο το Λουξεμβούργο και το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, σε πολίτες που κατήγγειλαν την προσπάθεια τρομοκρατίας και φίμωσης των bloggers θα ανακοινωθούν άμεσα ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΣΕΙΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
http://enomenoiblogers.blogspot.com

«Σήκωσαν» το ΑΤΜ από το σούπερ μάρκετ

Τα ξημερώματα, στο Άργος, άγνωστοι, αφού έσπασαν την τζαμαρία του σούπερ μάρκετ Carrefour, εισήλθαν στο κατάστημα, αφαίρεσαν μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων, το οποίο τοποθέτησαν σε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η αστυνομία εντόπισε το όχημα να κινείται στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου και, αφού ακολούθησε καταδίωξη, οι δράστες εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο με το ΑΤΜ στην περιοχή του Ασπροπύργου Αττικής και τράπηκαν σε φυγή. Επιμέλεια: Αντώνης Μπιδέρης

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ..ΕΠΙΣΗΜΑ..ΕΣΤΩ

Τον περιφερειάρχη και τους δημάρχους που θα στηρίξει για την προεδρία της Ένωσης Περιφερειών (ΕΝΠΕ) και για τις Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων αποφάσισε ο τομέας Αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ. Για τη θέση του προέδρου της ΕΝΠΕ θα στηρίξει τελικά τον περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό* και όχι τον Πέτρο Τατούλη**, και για τις Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων τους:

Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης: Κώστα Σιμιτζή (δήμαρχο Κάβαλας)

Κεντρικής Μακεδονίας: Σίμο Δανιηλίδη (δήμαρχο Συκεών- Νεάπολης)

Δυτικής Μακεδονίας: Λάζαρο Μαλούτα (δήμαρχο Κοζάνης)

Θεσσαλίας: Ρίζο Κομήτσα (δήμαρχο Κιλελέρ)

Στερεάς Ελλάδας: Νίκο Παπαγγελή (δήμαρχο Λειβαδιάς)

Αττικής: Νίκο Σαράντη (δήμαρχο Αγίων Αναργύρων)

Δυτικής Ελλάδας: Παύλο Μοσχολιό (δήμαρχο Αγρινίου)

Πελοποννήσου: Αλέκο Πνευματικό (δήμαρχο Κορίνθου)

Κρήτης: Γιάννη Κουράκη (δήμαρχο Ηρακλείου)

Νοτίου Αιγαίου: Στάθη Κουσουρνά (δήμαρχο Ρόδου)

Βορείου Αιγαίου: Πολύδωρο Λαμπρινούδη (δήμαρχο Χίου)

Επίσης, στην ΠΕΔ Ηπείρου θα στηρίξει κατά πάσα πιθανότητα το δήμαρχο Ιωαννίνων Φίλλιπο Φίλιο και στην ΠΕΔ Ιονίων Νήσων το δήμαρχο Ζακύνθου Στέλιο Μποζίκη.

* ΕΔΩ

** ΕΔΩ

Στις 3 Σεπτέμβρη: Είμαστε Παντού

Σάββατο στις 7:00 μ.μ. Σε όλες τις πλατείες!
Οι πλατείες είμαστε εμείς και είμαστε παντού. Είμαστε όλοι και όλες. Ξεκινήσαμε αγανακτισμένοι, συνεχίζουμε να είμαστε αποφασισμένοι, και σε λίγο θα είμαστε μαζικά εξεγερμένοι. Μέχρι να φύγουν αυτοί που μας οδήγησαν εδώ. Μέχρι να διώξουμε τις κυβερνήσεις και το σύστημα των αγορών και των τραπεζιτών. Καλούμε όλους τους πολίτες σε μια μεγάλη συγκέντρωση και συνέλευση στην πλατεία Συντάγματος και σε όλες τις πλατείες της χώρας, το Σάββατο 3 Σεπτέμβρη στις 7μμ.
Στις 3 Σεπτέμβρη: Είμαστε Παντού η πλατεία ανήκει στον κόσμο! Σε εμάς! Δεν χρειαζόμαστε καθοδηγητές και ηγέτες! Όλοι στην πλατεία λοιπόν! Να τους δείξουμε ότι είμαστε πάντα εκεί απέναντι τους! Δεν υποχωρούμε από τα όνειρα μας! Σ Υ Μ Μ Ε Τ Ο Χ Η όλοι! Έχουμε να διεκδικήσουμε και να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας!

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ

Η

Η ανάπτυξη φαίνεται ότι θα είναι ο δεύτερος τομέας -μετά την παιδεία-, όπου τα δύο μεγάλα κόμματα (αλλά και το ΛΑΟΣ και η Δημοκρατική Συμμαχία) θα οδηγηθούν σε συναίνεση. Κι αυτό, γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, το Μέγαρο Μαξίμου και ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου βρίσκονται πολύ κοντά στο να επιλέξουν ως πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), δηλαδή του κατεξοχήν οργάνου που το επόμενο διάστημα θα «τρέξει» την υπόθεση ανάπτυξη στη χώρα μας, ένα πρόσωπο που προέρχεται από τη ΝΔ και την ευρύτερη Κεντροδεξιά: τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν ήδη γίνει κάποιες διερευνητικές επαφές του κ. Τατούλη με πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού (μάλιστα, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου επρόκειτο να συναντηθεί το Σάββατο στην Ελαφόνησο με τον Γ. Παπανδρέου, ο οποίος βρίσκεται σε ολιγοήμερες διακοπές στην Καρδαμύλη, και τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης Χάρη Παμπούκη· η συνάντηση αναβλήθηκε λόγω των εξελίξεων με τον κ. Παμπούκη) που θεωρούν απαραίτητο -στις παρούσες συνθήκες κρίσης και διολίσθησης της ΝΔ προς τα δεξιά- ένα άνοιγμα του ΠΑΣΟΚ στην Κεντροδεξιά· ο ίδιος ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου έχει δηλώσει ότι είναι θετικός και δεν αποκλείεται η σχετική ανακοίνωση να γίνει σε λίγες ημέρες.

Επιπλέον, υπάρχουν σκέψεις κάτι τέτοιο να γίνει στη ΔΕΘ, προκειμένου, μιας και ο Πρωθυπουργός δεν έχει να ανακοινώσει τις συνήθεις παροχές, να επικεντρώσει μεταξύ άλλων στο θέμα της συναίνεσης στο μεγάλο θέμα της ανάπτυξης για το οποίο συμφωνούν όλες οι πολιτικές δυνάμεις και έχει αποτελέσει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και σημείο αιχμής στην κριτική του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Μεσοπρόθεσμο: Σκοτώνει τον επαρχιακό Τύπο

υπάρχει και το ιντερνετ! φτηνότερο, αμεσότερο και οικολογικότερο! και καλά θα κάνουμε να το ενστερνιστούμε με πάθος διότι η εξουσία το έχει βάλει στο μάτι να το ελέγξει και να το λογοκρίνει με διάφορα προσχήματα!

thumb

Δυστυχώς είναι μία πραγματικότητα… Το μεσοπρόθεσμο «πυροβολεί και σκο­τώνει» τον επαρχιακό Τύπο, με τη σύμ­φωνη γνώμη βέβαια της κυβέρνησης και των άλλων αρμοδίων… Από 1η Αυγού­στου όλα τα έντυπα συλλόγων, φορέων και λοιπών οργανώσεων έχουν πάψει να έχουν την πολύ σημαντική για τη βιωσιμό­τητά τους ταχυδρομική ατέλεια μέσω της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας - Γενι­κής Γραμματείας Ενημέρωσης, με αποτέ­λεσμα όλοι οι φορείς να αναγκάζονται να πληρώσουν στο ακέραιο όλο το δυσβά­σταχτο ποσό των ταχυδρομικών τελών για την αποστολή των εντύπων τους.

Το κόστος αυτό είναι, όπως είπαμε, δυ­σβάσταχτο και είναι βέβαιο ότι σε πολλές περιπτώσεις εκδότες θα αναγκαστούν να σταματήσουν την κυκλοφορία του εντύ­που τους. Θα συμπληρώναμε μάλιστα πως εκτός από το γεγονός ότι θίγονται τα συμφέροντα των εκδοτών επαρχιακών κυρίως εφημερίδων, μικρών και μεγάλων, το μέτρο στρέφεται και κατά της συνοχής της ελληνικής κοινωνίας.

Το οικονομικό βάρος για πολλά σωμα­τεία, πολιτιστικούς και εθνικοτοπικούς συλλόγους που εκδίδουν διάφορα έντυ­πα (περιοδικά ή εφημερίδες) για την επι­κοινωνία των μελών τους είναι πολύ μεγά­λο και με αυτές τις συνθήκες είναι σχεδόν βέβαιη η διακοπή της έκδοσής τους।

http://topontiki.gr/article/20993

Αλβανοί κρατούμενοι έσκαψαν τούνελ εννέα μέτρων για να αποδράσουν από τον Κορυδαλλό!

Ναυάγησε η προσπάθεια τριών Αλβανών κρατουμένων στον Κορυδαλλό να αποδράσουν μέσω τούνελ καθώς έγιναν αντιληπτοί από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Οι τρεις άνδρες κρατούνται στην Γ' πτέρυγα των φυλακών και θα πρέπει να έσκαβαν εδώ και καιρό με καλέμια, σφυριά, και βαριοπούλα για να φτιάξουν το τούνελ μήκους 9 μέτρων το οποίο φώτιζαν τις νύχτες που δούλευαν με μπαλαντέζα. Το σχέδιο τους θα τους οδηγούσε από το κελί τους στα γήπεδα του Δήμου Κορυδαλλού και από εκεί στην ελευθερία.Σύμφωνα με πληροφορίες ήθελαν ακόμα να σκάψουν 9 μέτρα για να φτάσουν στην έξοδο. Κάτω από τη μύτη των αρχών δούλεψαν μεθοδικά ωστόσο η προσπάθειά τους απέτυχε και συνελήφθησαν εκ νέου, με ακόμη μία κατηγορία. Έγιναν αντιληπτοί χθες το βραδυ κατά τη διάρκεια ελέγχου που έκαναν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι. ΠΩΣ ΕΔΡΑΣΑΝ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ Όπως αποκάλυψε στο Νewsit o πρόεδρος των Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας, Αντώνης Αραβαντινός "σύμφωνα με την πρώτη πληρορόρηση που έχω οι κρατούμενοι έσκαψαν και άνοιξαν μια τρύπα στο πάτωμα του κελιού. Από εκεί έπεσαν στο υπόγειο του κτιρίου. Εκεί συγκεκριμένα υπάρχει μια παλιά, άδεια αποθήκη, στο δωμάτιο το από κάτω δηλαδή. Σημασία έχει πως έσπασαν μια πλάκα 30 πόντων περίπου, μπετόν και μωσαϊκό και βγήκαν στην αποθήκη. Από εκεί έσκαψαν πάλι στη φάσα στο μπετόν της αποθήκης, βγήκαν στο χώμα και συνέχισαν να σκάβουν εκεί. Αυτό πρέπει να τους πήρε πολύ καιρό βέβαια και θεωρώ πως ήταν ακρως αισιόδοξο το σχέδιο να βγουν από εκεί ποτέ καθώς θα επεφταν σε βράχο. Ήδη είχαν σκάψει 9 μέτρα αλλά ήθελαν άλλα 20 μέτρα για να βγουν στην πίσω πλευρά. Και που θα έβγαιναν; Στο δρόμο; Δίπλα από εκει υπαρχει διμοιρία των ΜΑΤ, γι΄αυτό λέω πως ηταν αισιόδοξο το σχέδιο". ΜΕ ΚΑΛΕΜΙΑ, ΣΦΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΕΣ ΕΣΚΑΒΑΝ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ Οι πρώτες πληροφορίες σύμφωνα με τον κύριο Αραβαντινό είναι πως οι κρατούμενοι "έσκαβαν με καλέμια, σφυριά, μικρές βαριοπούλες δηλαδή και είχαν ακόμη και μια μπαλαντέζα μαζί τους. Θα γίνει εκ των πραγμάτων έρευνα είτε διοικητική είτε προκαταρκτική καθώς είναι ένα ζητούμενο πως βρέθηκαν αυτά στα χέρια των κρατουμένων". ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΣΩΦΡΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ο κύριος Αραβαντινός λέει πως πια μετα τους περιορισμούς του μεσοπρόθεσμου η κατάσταση στις φυλακές είναι εκρηκτική λόγω των ελλείψεων προσωπικού. Όπως χαρακτηριστικά λέει " 10 θα φεύγουν, 1 θα διορίζεται, παρότι οι φυλακές είναι χώρος ασφάλειας δεν τον εντάξανε στις υπηρεσίες ασφαλείας και θα έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα. Το ακόμα πιο σοβαρό πρόβλημα είναι ότι μιλάμε για ζητήματα που αγνοούν και αυτοί που έπρεπε να γνωρίζουν. Δεν μπορείτε να φαναστείτε τι ακριβώς φιλοξενούμε στις ελληνικές φυλακές. Πια αποφασισμένους, πιο επικίνδυνους ανθρώπους, άνθρωποι που θεωρούν τη ζωή συγκρίσιμο μέγεθος, άνθρωποι που θα κάνουν τα παντα γιατί δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Και αυτό δεν είναι ευκολα αντιμετωπίσημο ξέρετε". Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt, o πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων κ.Αραβαντινός ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ - ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΒΕΛΑΣ

Πρωθυπουργοί με ψευδώνυμο και bloggers με επώνυμο!!

Τι γίνεται τέλος πάντων στη Χώρα;;
πού πάμε επιτέλους;;
Η Ελλάδα καίγεται από άκρη σε άκρη. Ο Έβρος παραδόθηκε στην καταστροφική πύρινη λαίλαπα σχεδόν ολοσχερώς, ο δράστης πιάστηκε αλλά η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων απαγορεύει την κοινοποίηση της ταυτότητάς του...
Οι φλόγες συνεχίζουν να σκοτώνουν κάθε ελπίδα μας για ανάκαμψη μα πάνω απ' όλα σκοτώνουν ανθρώπους και μάλιστα αξιωματικούς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  και κανείς δεν μιλάει, κανενός τ' αυτί δεν ιδρώνει... αντίθετα μας περιπαίζουν με κροκοδείλια δάκρυα και περίλυπο υφάκι, για το κακό που μας βρήκε... και όχι για το κακό που αυτοί μας έφεραν με την προδοτική τους συμπεριφορά, με τη διαφθορά τους, με την αναλγησία τους και την ανικανότητά τους... Τι περιμένουν δηλαδή να γίνει μέσα στο καυτό καλοκαίρι όταν τα πάντα είναι απροστάτευτα, όταν δεν έχει παρθεί κανένα προληπτικό μέτρο κι όταν τα λεφτά υπάρχουν αλλά για τις τσέπες τους κι όχι για την ασφάλεια των δασών μας και όταν με 2 χιλιάδες ευρώ που έδωσαν για  καύσιμα το χρόνο  στο Δασαρχείο Αλεξανδρούπολης τα οποία δεν φθάνουν ούτε για κίνηση κάποιων χιλιομέτρων ,τρεις μέρες κάθε μήνα... ξεγελούν και ξεγελιούνται ότι έκαναν το ...καθήκον τους!!!

Και παρ' όλα αυτά ο πρωθυπουργός μας παραθερίζει με "ψευδώνυμο στην Καρδαμύλη Μεσσήνης, ενώ ο Υπουργός του της Δικαιοσύνης, που σημειωτέον έχει εντελώς εξαφανιστεί από το προσκήνιο τον τελευταίο μήνα... (είναι ακόμη εδώ ή έφυγε πρώτος;..) βάλθηκε να καταργήσει  τα ψευδώνυμα των bloggers!!!

Που πάμε ρε παιδιά σ' αυτή τη χώρα!;; μπορεί να μου πει κανείς;;

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Καταζητούμενος" σε αφίσα ο πρωθυπουργός

Δυο νεαροί στη Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν να κολλούν αφίσες που παρουσιάζουν τον πρωθυπουργό ως καταζητούμενο। Πρόκειται για στελέχη ενός περιοδικού και μιας εφημερίδας

Για παράνομη αφισοκόλληση κατηγορούνται δύο νεαροί που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη, επειδή κολλούσαν αφίσες με προσβλητικό περιεχόμενο σε βάρος του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου.

Οι δύο νεαροί, ηλικίας 22 και 21 ετών, συνελήφθησαν επί τω έργω, το βράδυ της Κυριακής, στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας με Εγνατία, από αστυνομικούς της ομάδας "Ζ".

Τη Δευτέρα οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και σε βάρος τους απαγγέλθηκε η κατηγορία της παράνομης αφισοκόλλησης. Αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με τον "Αγγελιοφόρο", πρόκειται για στελέχη του περιοδικού "Άρδην" και της εφημερίδας "Ρήξη".

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους:

"Το Άρδην και η Ρήξη καταγγέλουν τη σύλληψη των νεαρών μελών τους, στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης της αφίσας «Καταζητείται», με την κατηγορία της παράνομης αφισοκόλλησης.

Οι συλλήψεις, ενώ καθημερινά κολλούνται ανενόχλητα δεκάδες αφίσες στην πόλη, εγκαινιάζουν το κλίμα της αστυνομοκρατίας και της τρομοκράτησης του λαού εν όψει της επίσκεψης του Γιώργου Παπανδρέου στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Είναι το έσχατο μέσο μιας κυβέρνησης που όχι μόνον έχει απονομιμοποιηθεί στα μάτια της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, αλλά και που με σχεδόν δικτατορικό τρόπο συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, οδηγώντας τη χώρα στην πτώχευση και την υποδούλωση".

http://news247.gr/

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

ΚΥΡΙΕ ΤΑΤΟΥΛΗ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ;

περιμένουμε ακόμα απάντηση απο το Περιφερειάρχη Πελοποννήσου,αν και το παρόν στάλθηκε ακόμα και στον Αντιπεριφερειαρχη Πελοποννήσου,κυριο Χειβιδοπουλο η απάντηση του θα δημοσιευτεί αυτούσια
η Διαύγεια λεει ως δημοσιογράφοι πληρώθηκαν για ένα μήνα

4,388,43 ευρώ

η ερευνα εγινε απο τη σελιδα Tα χαλια
η δημοσιογράφος κατά σύμπτωση είναι η κόρη του την οποία δεν πρόλαβε να χριστεί περιφερειάρχης και διόρισε έμμισθη δημοσιογράφο 6η Απριλίου 2011,
της Περιφέρειας Πελοποννήσου με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου η σύμβαση διορισμού ΕΔΩ ΥΓ είχαμε προειδοποιησει κάποια τοπικά ΜΜΕ που κριτικαρουν τα μπλογκς αν έχουν τα άντερα να κάνουν πραγματικές καταγγελιες όπως αυτή,αλλιώς να βολευτούν στα 2οσαευρα που τους μπουκώνουν και να αφήσουν τις κριτικές που ασκούν στο διαδίκτυο

Ο μόνος αγώνας που χάνεται είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ...

3 Σεπτέμβρη όλοι στις πλατείες ξανά.... ΟΛΟΙ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ-ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ