Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Πρωθυπουργοί με ψευδώνυμο και bloggers με επώνυμο!!

Τι γίνεται τέλος πάντων στη Χώρα;;
πού πάμε επιτέλους;;
Η Ελλάδα καίγεται από άκρη σε άκρη. Ο Έβρος παραδόθηκε στην καταστροφική πύρινη λαίλαπα σχεδόν ολοσχερώς, ο δράστης πιάστηκε αλλά η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων απαγορεύει την κοινοποίηση της ταυτότητάς του...
Οι φλόγες συνεχίζουν να σκοτώνουν κάθε ελπίδα μας για ανάκαμψη μα πάνω απ' όλα σκοτώνουν ανθρώπους και μάλιστα αξιωματικούς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  και κανείς δεν μιλάει, κανενός τ' αυτί δεν ιδρώνει... αντίθετα μας περιπαίζουν με κροκοδείλια δάκρυα και περίλυπο υφάκι, για το κακό που μας βρήκε... και όχι για το κακό που αυτοί μας έφεραν με την προδοτική τους συμπεριφορά, με τη διαφθορά τους, με την αναλγησία τους και την ανικανότητά τους... Τι περιμένουν δηλαδή να γίνει μέσα στο καυτό καλοκαίρι όταν τα πάντα είναι απροστάτευτα, όταν δεν έχει παρθεί κανένα προληπτικό μέτρο κι όταν τα λεφτά υπάρχουν αλλά για τις τσέπες τους κι όχι για την ασφάλεια των δασών μας και όταν με 2 χιλιάδες ευρώ που έδωσαν για  καύσιμα το χρόνο  στο Δασαρχείο Αλεξανδρούπολης τα οποία δεν φθάνουν ούτε για κίνηση κάποιων χιλιομέτρων ,τρεις μέρες κάθε μήνα... ξεγελούν και ξεγελιούνται ότι έκαναν το ...καθήκον τους!!!

Και παρ' όλα αυτά ο πρωθυπουργός μας παραθερίζει με "ψευδώνυμο στην Καρδαμύλη Μεσσήνης, ενώ ο Υπουργός του της Δικαιοσύνης, που σημειωτέον έχει εντελώς εξαφανιστεί από το προσκήνιο τον τελευταίο μήνα... (είναι ακόμη εδώ ή έφυγε πρώτος;..) βάλθηκε να καταργήσει  τα ψευδώνυμα των bloggers!!!

Που πάμε ρε παιδιά σ' αυτή τη χώρα!;; μπορεί να μου πει κανείς;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: